Liga 1

Alarmă la FCSB înainte de meciul cu CSU Craiova » Două vedete s-au accidentat și sunt incerte pentru duelul din Bănie: „Sunt la RMN”

Florinel Coman, accidentat, este incert pentru meciul cu CSU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 September 2022

Nicolae Dică are probleme de lot înaintea derby-ului cu CSU Craiova din etapa #11 a Ligii 1. Doi titulari s-au accidentat și sunt incerți pentru meciul de duminică din Bănie.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 1, Prima 1 și OrangeSport 1.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Florinel Coman și Andrei Cordea au probleme medicale înaintea duelului cu oltenii. 

Căpitanul roș-albaștrilor nu a evoluat niciun minut în meciul de joi împotriva celor de la Anderlecht. 

De asemenea, și Malcom Edjouma și Rachid Bouhenna sunt accidentați, însă mijlocașul francez oricum era suspendat după cartonașul roșu văzut în meciul cu Voluntari, în timp ce fundașul central nu era o opțiune pentru Dică.

Mihai Stoica: „Coman e la RMN”

Nu poți să fii nemulțumit prea tare. Coman nu a putut să joace cu Anderlecht din cauza unei accidentări. La ora asta (n.r. - vineri seară) e la RMN. El, Edjouma și Bouhenna sunt la RMN. Coman s-a accidentat la meciul cu Voluntariul. Are o tendinită. 

Nu e vorba că s-a întâmplat să se accidenteze într-un anumit moment al unei partide sau la antrenament. Vedem ce se întâmplă. Edjouma oricum era suspendat. Cordea are și el niște probleme medicale”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Cum ar putea arăta FCSB fără Coman și Cordea în meciul cu CSU Craiova: Tîrnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Oaidă, Dulca - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.