Liga 1

Întrebat despre o posibilă demitere, Nicolae Dică a răspuns tranșant: „Dai afară un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro?”

Nicolae Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 septembrie 2022

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a vorbit despre o posibilă plecare de la formația bucureșteană.

Deși în campionat FCSB merge extrem de slab cu Nicolae Dică la „cârmă”, având un singur succes în 6 etape, antrenorul nu se teme de o demitere. Tehnicianul consideră că reușita din Conference League, unde a calificat echipa în grupe după 5 ani, este suficientă pentru a-i asigura continuitatea pe banca roș-albaștrilor. 

Nicolae Dică: „Dai afară un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro?”

„Am venit de o lună și jumătate și am reușit alături de staff, de conducere și de jucători să ne calificăm în grupe după 5 ani. Am făcut o performanță. Un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro îl dai afară? Tu dacă ai o afacere l-ai da afară?

Dacă îți aduce milioane în firmă? Nu-l mai ții să vezi dacă îți mai aduce? Dacă se ratează play-off-ul, normal, îl dai afară. Nu vorbim despre ce se întâmplă peste 5 luni. În fotbal, dacă nu ai rezultate antrenorul plătește. 

În momentul în care nu mai există încredere din partea conducerii că pot duce echipa mai sus ne vom strânge mâna”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare meciului cu CSU Craiova

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de CSU Craiova - FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.