Campionate

Fază desprinsă din FIFA la Manchester City - Wolverhampton » Grealish a marcat după 55 de secunde

+5 Foto
Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 septembrie 2022

Wolverhampton - Manchester City 0-3, primul meci al zilei din Premier League, a oferit spectacol încă din start. Cetățenii au reușit să facă o fază de senzație la primul gol marcat de Jack Grealish.

Manchester City a reușit să deschidă scorul după 55 de secunde prin Jack Grealish, după o fază desprinsă din jocurile pe calculator. Pentru Jack Grealish, partida cu Wolverhampton, este meciul cu numărul 100 din Premier League.

În prima fază, Rodri a recuperat la centrul terenului și l-a angajat pe Kevin de Bruyne, care l-a deschis în bandă pe Phil Foden, iar acesta a continuat acțiunea până aproape de marginea careului.

Foden l-a văzut excelent pe De Bruyne, căruia i-a pasat cu călcâiul , lăsându-l liber fără marcaj pentru o centrare.

Haaland nu a ajuns la minge, dar Jack Grealish venind la a doua bară i-a luat fața lui Jonny Castro și a finalizat la colțul scurt.

Bornă remarcabilă atinsă de Erling Haland

Erling Haland a reușit să facă 2-0 în minutul în minutul 16 și a atins o bornă remarcabilă în Premier League. Vârful norvegian a devenit primul jucător din istoria campionatului Angliei care marchează de fiecare dată în primele 4 deplasări, potrivit platformei Opta Joe.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.