Liga 1

Nicolae Dică îl contrazice pe Becali: „Ei trebuie să rămână la echipă! Cu Viking eram cei mai buni, apoi zero...”

Nicolae Dică (42 de ani) a sărit în apărarea lui Marco Dulca (23 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani), fotbaliști aflați pe „lista neagră” a finanțatorului Gigi Becali (64 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 septembrie 2022

Nicolae Dică (42 de ani) a sărit în apărarea lui Marco Dulca (23 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani), fotbaliști aflați pe „lista neagră” a finanțatorului Gigi Becali (64 de ani).

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu Marco Dulca și Bogdan Rusu. Într-o intervenție televizată avută vineri, finanțatorul celor de la FCSB a transmis că cei doi se vor putea întoarce la Chindia, respectiv CS Mioveni în această iarnă. 

În conferința de presă care prefațează meciul cu CS Universitatea Craiova, Nicolae Dică a transmis clar azi că are nevoie de cei doi și cere răbdare din partea lui Becali. 

Nicolae Dică, scut în fața lui Becali

„Rusu și Dulca trebuie să rămână la echipă, să se antreneze, să joace bine. Dacă Rusu intră bine și până la iarnă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne? 

Oricare jucător trebuie să dea totul. De la un meci la altul se poate schimba totul. Și după meciul cu Viking eram cei mai buni. După, eram zero. La fotbal se pot schimba multe de la un meci la altul”, a spus Nicolae Dică. 

Gigi Becali îl critică pe Bogdan Rusu: „Nu poate la acest nivel! Se sperie, săracul!”

„Dacă aveam un atacant aseară... Rusu a primit o minge, dar dormea. El nu poate la nivelul ăsta. Se sperie, săracul! Dar cine nu face față pleacă înapoi! Dacă vor cei de acolo (n.r. Mioveni pe Rusu, respectiv Chindia pe Dulca) să-i ia, le dau banii înapoi. Ia, tată, 250.000 de euro și luați-l înapoi pe Dulca! Ia, tată, și luați-l pe Rusu înapoi. N-ai ce să faci! Fiecare cu nivelul lui.

Dar cine nu face față pleacă înapoi! Dacă vor cei de acolo să-i ia, le dau banii înapoi. Ia, tată, 250.000 de euro și luați-l înapoi pe Dulca! Ia, tată, și luați-l pe Rusu înapoi. N-ai ce să faci! Fiecare cu nivelul lui.

N-ai cum să joci cu Rusu la nivelul acesta. De ce să se supere? A avut o experiență aici, câștigă și niște bani. Dar nu poate la acest nivel”, a punctat Becali după FCSB - Anderlecht 0-0. 

VIDEO Dică, declarații înaintea derby-ului CSU Craiova - FCSB: „Campionatul e lung, dar trebuie să începem să câștigăm”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.