Tenis

Irina Begu, în finala Țiriac Foundation Trophy! Victorie categorică în fața unei foste finaliste de Grand Slam

FOTO: Facebook @tiriacfoundationtrophy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 septembrie 2022

Irina Begu (32 de ani, 41 WTA) a învins-o pe italianca Sara Errani (35 de ani, 115 WTA), scor 6-2, 6-2, și s-a calificat în finala Țiriac Foundation Trophy, competiție din categoria WTA 125 organizată la București. 

  • Irina Begu - Reka-Luca Jani (31 de ani, 114 WTA), finala Țiriac Foundation Trophy, este programată duminică, de la ora 13:00.

România va avea o reprezentantă în finala celui mai important turneu organizat în București anul acesta. Irina Begu, a doua favorită a competiției, și-a confirmat statutul. Nu a cedat niciun set toată săptămâna, iar astăzi s-a distrat în semifinala cu Errani. 

Italianca, aflată aproape de apusul carierei, a fost dominată la toate aspectele. A servit modest, ca de obicei, și nu a avut răspuns în fața returului agresiv al Irinei. 

Sportiva „tricoloră” a fost în formă și pe propriul serviciu, câștigând 76% dintre punctele jucate cu prima minge. Begu i-a oferit o singură oportunitate de break adversarei și a tranșat partida într-o oră și 37 de minute. 

5 trofee de Grand Slamare Sara Errani la dublu. A jucat și o finală la simplu, la Roland Garros 2012

Irina Begu, în finala Țiriac Foundation Trophy

În ultimul act, Irina o va întâlni pentru prima dată în carieră pe unguroaica Reka-Luca Jani.

Irina Begu are șansa unui nou trofeu în anul 2022. A cucerit titlul la Palermo, primul după o „secetă” de 5 ani.

VIDEO Ion Țiriac, anunț uriaș despre cele două românce ajunse în finala de la Wimbledon: „Suntem de acord să le trimitem imediat la academia lui Nadal”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.