Liga 1

Fanii lui "U" au încercat să-i bată pe jucători în vestiar!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aproximativ 100 de suporteri ai Universităţii Cluj au încercat să pătrundă marţi în vestiarul echipei ardelene pentru a se asigura că fotbalişti vor evolua corect în meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn.

Autocarul echipei a ajuns la stadionul Ion Moina pentru antrenamentul de la ora 17:00. Suporterii i-au aşteptat pe jucători şi în momentul sosirii lor au început să strige: "Jegoşilor, jucaţi corect!", "Gunoaielor!".

Singurul jucător care a ripostat a fost Nemanja Jovanovic, acesta înjurându-i pe fani. În acel moment, unul dintre suporteri a sărit gardul şi s-a îndreptat spre Jovanovic cu intenţia de a-l lovi, dar atacantul s-a refugiat în vestiar. Ceilalţi fani au forţat intrarea în vestiarul echipei, lucru împiedicat de preşedintele Anton Doboş, care a fost chemat de Cristian Silvăşan. Spiritele au fost calmate de poliţie şi firma de pază de la stadion.

Fotbaliştii şi-au început antrenamentul, dar fanii au rămas la porţi şi au continuat să scandeze împotriva lor , "Mercenarii" sau "Vânduţilor".

Anton Doboş a dat asigurări că meciul se va juca doar pe teren: "Am preluat formaţia asta cu 11 puncte şi 34 de miliarde de lei vechi datorie şi am adus o echipă întreagă pe 50.000 de euro. Vă asigur că meciul se va juca doar pe teren. Fiecare va juca pe o primă cum nu au câştigat în viaţa lor".

Partida Universitatea Cluj-CFR, din etapa a 34-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 17:00, şi va fi transmisă de Kanal D.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.