Campionate

Bayern, în criză? Prima înfrângere a sezonului și patru etape fără victorie! Neuer putea egala în prelungiri

Augsburg - Bayern Munchen 1-0 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 September 2022

Bayern Munchen a suferit primul eșec stagional în Bundesliga, pierzând, surprinzător, pe terenul celor la Augsburg, scor 0-1. Bavarezii lui Nagelsmann ocupă locul 4 în clasament, sub Dortmund, Union Berlin și Freiburg.

Campioana en-titre din Germania venea după trei egaluri consecutive în campionat și n-a rupt seria negativă nici în deplasarea cu Augsburg. Bayern a dominat autoritar partida, a avut 68% posesie și 21 de ocazii de gol, însă n-a înscris nici măcar o dată în fața trupei lui Enrico Maassen.

Augsburg a dat lovitura în minutul 59, grație atacantului Mergim Berisha, care l-a învins pe Neuer după o fază în care defensiva lui Bayern a fost prinsă pe picior greșit de Iago, autorul assist-ului de la gol.

Prima înfrângere a sezonului pentru Bayern, care ajunge la patru meciuri fără victorie

Bavarezii s-au întrecut în ocazii până la final, dar n-au găsit calea spre poartă. E pentru prima oară în ultimele 87 de meciuri din Bundesliga când Bayern Munchen nu reușește să înscrie!

Ar fi putut s-o facă Manuel Neuer, însă goalkeeper-ul lui Bayern, urcat în careul advers la o fază fixă în al șaselea minut al prelungirilor, a fost blocat in-extremis de omologul din poarta lui Augsburg.

13era cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al lui Augsburg

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.