Liga 1

Detaliul remarcat de Mutu + s-a amuzat când a fost întrebat de gazon: „Nu mă pricep la iarbă, în sensul că nu știu cum se întreține” :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 September 2022

Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-1. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost mulțumit de reacția elevilor lui după golul încasat. 

Rapid a alergat după victorie până în minutul 87 al partidei din Giulești. Punctele au fost salvate de Luckassen, iar Mutu privește cu optimism spre viitor. 

Adrian Mutu, după Rapid - CS Mioveni 2-1

„Dacă se valida primul gol, altul era scorul. Nu zic că trebuia validat, am zis doar dacă ar fi fost. Important e că am câștigat, suntem pe primul loc la egalitate cu Farul. Mă bucur că avem 8 victorii, cele mai multe în campionat. Vin câteva zile libere. E bine! 

Mă bucur că am avut reacție după golul primit, că băieții au atacat 90 de minute. Cel mai mult mă bucur că învățăm să câștigăm astfel de meciuri complicate. O seară frumoasă pentru noi, mă bucur.

I-am spus lui Kevin Luckassen să va juca doar câteva minute, să simtă atmosfera. Astăzi am fost nevoit să îi dau mau multe decât am vrut, din cauza scorului. Dar a ieșit bine. Mă bucur pentru el că a dat gol.

Cristi Săpunaru e căpitanul nostru, știe ce înseamnă spiritul Rapidului. Îl insuflă tuturor, el își arată calitățile de lider, ca în seara asta. La golul 2 a fost șutul lui”, a spus Adrian Mutu la Prima Sport. 

Întrebat despre problemele gazonului din Giulești, Mutu a spus, ușor amuzat: „Chiar nu mă pricep la iarbă, în sensul că nu mă pricep cum se întreține un gazon. Nu vrem să jucăm pe un astfel de teren, ne-a deranjat în unele momente”.

Nu a fost un meci ușor, important e că am câștigat. Toată lumea mi-a zis despre această atmosferă. Nu știam cum e, acum am văzut. O nebunie! La sfârșitul zilei punctele sunt esențiale. Am venit să ajut echipa, este într-o creștere continuă și avem obiective mari
- Kevin Luckassen, atacant Rapid

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.