Liga 1

Sefer, într-un moment de grație, cu convocare la națională și prelungire de contract: „Nu mi-am dorit cu toată inima să plec de la Rapid”

Antonio Sefer, după golul înscris cu CS Mioveni // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 September 2022

Antonio Sefer (22 de ani), mijlocașul lui Rapid, marcator în victoria cu CS Mioveni, 2-1, a mulțumit conducerii și staff-ului, care i-au propus prelungirea contractului.

Sefer, care a înscris deja 4 goluri în 10 meciuri în acest sezon, a avut ocazia de a pleca de la Rapid în această vară, fiind dorit în Israel de Hapoel Beer-Sheva. Negocierile nu s-au concretizat, iar Rapid a acționat și i-a propus prelungirea contractului până în 2025, pe care Antonio a acceptat-o.

Antonio Sefer, după Rapid - CS Mioveni: „Sufletul meu este aici”

După victoria cu CS Mioveni, 2-1, în care a înscris primul gol al echipei sale, Sefer a vorbit despre decizia de a rămâne la Rapid:

„Nu am vrut să plec din toată inima, sufletul meu este aici, la Rapid. Le mulțumesc suporterilor că au încredere în mine, staff-ului și conducerii pentru că mi-au acordat noul contract. Sper ca alături de echipă și de staff să facem o figură frumoasă”.

Antonio Sefer: „Cu echipele mici se câștigă un campionat”

Cât despre meciul cu CS Mioveni, a afirmat:

„A fost o victorie importantă pentru noi. Cu echipele mici se câștigă un campionat! A fost un meci greu, știam de la început că se vor apăra, dar am pregătit foarte bine meciul. Știam că vom marca la un moment dat, avem jucători foarte talentați și avem încredere unul în celălalt”.

Jucător cu 3 meciuri jucate pentru reprezentativa U21 a României, Sefer a fost convocat de Emil Săndoi, selecționerul de la U21, la meciurile amicale din această lună, cu Spania și Țările de Jos.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.