Liga 1

FCSB l-a transferat pe „Inzaghi”: „E pe stilul lui! O să dea foarte multe goluri”

Nicolae Dică și Mihai Stoica // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 septembrie 2022

Fostul atacant Andrei Cristea (38 de ani) l-a asemănat pe Andrea Compagno (26), noul atacant de la FCSB, cu celebrul „Pippo” Inzaghi, vârful cu aproape 300 de goluri înscrise de-a lungul carierei.

FCSB a cumpărat cu 1,5 milioane de euro un număr 9 clasic, pe italianul Andrea Compagno, venit de la FCU Craiova. Compagno a înscris încă de la primul meci pentru FCSB, 1-3 cu Farul, dar în următoarele 3 apariții nu a mai punctat.

Chiar și așa, Andrei Cristea, fost atacant, este încrezător că Andrea va înscrie multe goluri la FCSB. Cristea l-a asemănat pe Compagno ca stil de joc cu Filippo Inzaghi, fost atacant celebru cu sute de goluri înscrise pentru AC Milan, Juventus și Atalanta.

Andrei Cristea: „FCSB n-a mai avut jucător precum Compagno de la Cyril Thereau. Andrea e ca Inzaghi”

„Se vorbește foarte mult despre Compagno. Mie îmi place foarte mult. De la Cyril Thereau, eu nu am mai văzut la FCSB un jucător mai util, cu stilul lui Compagno, și cred că îi va ajuta foarte mult. Este ca Inzaghi, foarte util, ține de mingi, își vede numai de joc.

Să știți că eu văd majoritatea meciurilor de pe Arena Națională. Stând în zonă, l-am urmărit atent și e un jucător exemplar. Vezi alte lucruri când te duci pe stadion. Ține mult de mingi, face ca echipa să iasă, deviază, așază jocul, pleacă, dă cu capul.

Cu Voluntari, a dat de 4 ori cu capul peste Armaș și celălalt fundaș central de 1.90 metri, Matricardi. Asta înseamnă ceva, se vede clar ceva la el. FCSB, cu explozia de pe benzi și cu stilul lui Compagno, s-a întărit foarte mult și o să vedeți că o să dea foarte multe goluri.

Au mijlocași centrali buni, cu talie, fundașii centrali au talie. Edjouma - Compagno, un ax de peste 1,90 metri. Eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”, a precizat Cristea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO » Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.