Campionate

S-au săturat de el! » Fanii lui Bayern cer plecarea lui Sadio Mane de la echipă: „O absurditate de jucător! Trebuie vândut la Guangzhou”

Sadio Mane Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 September 2022

Bayern Munchen traversează o perioadă nefastă în campionat unde a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie. După eșecul cu Augsburg, 0-1, fanii bavarezilor l-au pus la zid pe Sadio Mane, fotbalist venit în această vară de la Liverpool.

Transferat pentru 32 de milioane de euro de Bayern de la Liverpool, Mane nu a avut impactul dorit de către fani. Cel mai bun fotbalist african al anului a fost ținta suporterilor după ce Campioana Germaniei a pierdut în deplasare cu Augsburg. 

Pe rețelele de socializare, aceștia l-au criticat dur pe senegalez și chiar au cerut conducerii ca acesta să fie vândut în China. 

Sadio Mane, contestat vehement de fanii lui Bayern

Mane e atât de slab la fotbal. Trebuie vândut la GuangzhouTigers în fereastra de transferuri din ianuarie”, a scris un suporter pe twitter. 

„O mare greșeală să îl luăm. Să ne gândim serios să îl vindem vara următoare și să luăm un atacant potrivit. Nu e extremă, nu e vârf, nu e potrivit pentru Bayern” sau „Niciodată în viața mea de suporter a acestui club nu am văzut un jucător de atac atât de rău cu mingea cum este Sadio Mane. Nu poate dribla, nu poate face conexiuni, nu poate să stea în teren ca să își salveze viața. O absurditate de jucător”, au fost alte mesaje furioase ale fanilor.

3 goluriîn 7 meciuri a reușit Mane pentru Bayern în Bundesliga

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.