Liga 1

Pentru ei tot Steaua e » Cum a fost pe stadion la CSU Craiova - FCSB: clubul lui Gigi Becali continuă să umple arenele în Liga 1

FCSB e un club care și-a pierdut numele istoric, însă rivalii tradiționali din campionat încă-l mai recunosc ca pe un dușman clasic. / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Remus Răureanu  —  duminică, 18 septembrie 2022

FCSB e un club care și-a pierdut numele istoric, însă rivalii tradiționali din campionat încă-l mai recunosc ca pe un dușman clasic. 

Craiova adună pe stadion douăzeci de mii de oameni pentru un meci cu FCSB într-un moment în care nici gazdele, nici oaspeții nu o duc bine. 

Pentru ei tot Steaua e

Ambele formații se află în zona de play-out, iar partida aceasta nu e decisivă pentru nimic, nu-i poate rezolva complet problemele vreuneia dintre ele. 

Oltenii se strâng în peluză și în tribuna a doua, pe care aproape le umplu, mai ales pentru că ei continuă să trateze un astfel de duel ca pe un derby, un clasic al campionatului cu un afiș ciuntit din cauza absenței mărcii care-i aprindea în trecut pe fanii alb-albaștri. 

+14 Foto
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

În loc de Steaua București, pe afiș apare FCSB, un nume care nu ar însemna mai nimic dacă oamenii ar accepta că formația aceasta a apărut abia în 2003

Instanțele judecătorești așa au stabilit, dar galeriile judecă diferit. Dinamoviști, rapidiști și craioveni tratează SC FC FCSB SA a lui Becali ca pe un dușman vechi împotriva căruia au mai luptat și cu mult timp înainte ca Gigi să apară în fotbal.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.