Liga 1

Bătuți și de Universitatea, roș-albaștrii se gândesc la cel mai sumbru scenariu

+14 Foto
CSU Craiova - FCSB 2-1 / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 septembrie 2022

CSU CRAIOVA - FCSB 2-1. Învinși pe „Ion Oblemenco”, fotbaliștii roș-albaștrilor se uită cu groază la clasamentul din SuperLigă. FCSB e la opt puncte de ultimul loc care asigură play-off-ul, iar băieții lui Dică se tem că pot rata pentru prima oară clasarea între primele șase echipe. 

„Nu știu ce se întâmplă, nu reușim să adunăm puncte în campionat. Încercăm să facem jocuri bune și să obținem puncte, dar nu reușim să realizăm ceea ce ne propunem. Trebuia să fim motivați, astăzi am întâlnit o echipă bună, trebuia să arătăm mai bine și să câștigăm. 

Din păcate, n-am reușit. Știu că nu sunt la nivelul de anul trecut, nimeni din echipă nu e la nivelul de anul trecut. Trebuie să muncim mult mai bine de acum înainte și să începem să adunăm puncte. Ne temem că vom rata play-off-ul

Dacă strângem o serie de victorii, cred că vom intra în lupta de sus”, a spus Darius Olaru, la Orange Sport. 

Andrea Compagno: „Dacă nu schimbăm ceva, sigur că putem să nu prindem play-off-ul”

E o perioadă foarte slabă pentru noi. Trebuie să muncim, să dăm totul. Acum avem pauză, trebuie să punem la punct lucrurile. Avem jucători de mare calitate, trebuie să facem mai mult! 

Dacă nu schimbăm ceva, dacă nu dăm mai mult, sigur că putem să nu prindem play-off-ul. Toată lumea dă 100% contra Stelei, trebuie să fim atenți și să schimbăm ceva.

- Andrea Compagno, atacant FCSB

VIDEO Autogolul lui Răzvan Oaidă a decis derby-ul din Bănie

>

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.