Liga 1

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

+14 Foto
CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Gigi Becali a intervenit după miezul nopții și a transmis că se teme pentru accederea în play-off.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2022

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Gigi Becali a intervenit la TV după miezul nopții și a anunțat că din acest moment, unicul obiectiv al formației sale va fi calificarea în play-off. Iar în  Conference League va introduce o echipă a rezervelor.

La meciul de pe „Ion Oblemenco”, finanțatorul celor de la FCSB a fost nemulțumit de Florinel Coman, Octavian Popescu și Denis Haruț. 

Gigi Becali, după Universitatea Craiova - FSCB

„Nu sunt mulțumit de meciul de azi! Cum să fiu mulțumit? Ne gândeam vreodată că ne bate Craiova, o echipă care are cei mai buni doi jucători absenți? S-a întâmplat așa pentru că noi am avut un Coman care a pierdut toate mingile. 

Pe urmă a intrat altul în locul lui (Tavi Popescu). Le-a pierdut și el! Apoi, Haruț nu era nicăieri! Dacă n-a jucat acolo la mijloc, atunci antrenorul care le-a băgat...

Eu nu sunt mulțumit de arbitrul Petrescu! Am mai avut două penalty-uri la Compagno, Screciu l-a călcat de două ori pe Cordea. Bine, nu arbitrul ne-a pierdut meciul. 

Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Nu, tată, am încredere că echipa își va reveni. De asta sunt așa relaxat”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „100% pentru play-off!”

„Pot face eu ceva? Ce să fac? Asta e situația! Ce perspectivă să am când avem doar 8 puncte? Acum îmi doresc play-off-ul, altfel am pierdut încă un an. Eu nu cred că îl pierdem. Trebuie să batem Petrolul și cele două restanțe. Lupta noastră nu e cu CFR, cu Craiova. Lupta noastră e acum cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA. 

Toți jucătorii care au fost pe teren la calificare, de ei sunt mulțumit. De Rusu, de Miculescu. Sunt mulțumit și de apărători. Nu-s mulțumit de ce joacă echipa, sunt mulțumit de transferuri. 

La mine e vorba despre bani. Dacă am bani să merg mai departe cu activitatea, le mulțumesc tuturor! Eu la ora asta am bani, nu am nicio problemă. 

Ne axăm doar pe campionat acum. Gata, tată! Avem nevoie să intrăm în play-off acum. Dacă intrăm la 10 puncte de primul loc, 5 înjumătățite, avem șanse la campionat. 100% vom folosi rezerve în Conference League. De ce am dat 1,7 milioane pe Miculescu? De ce am dat bani pe Rusu, pe toți?”, a încheiat Gigi Becali. 

SUPERLIGA » VIDEO cu autogolul lui Oaidă, decisiv în CSU Craiova - FCSB

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.