Liga 1

„Dacă Dică avea libertate totală, era schimbat până acum” » Opinie tranșantă despre mofturile lui Becali: „E o dovadă clară că încă se implică în deciziile tactice”

+14 Foto
Nicolae Dică nu reușește s-o scoată pe FCSB din subsolul clasamentului, iar răbdarea patronului Gigi Becali pare să se apropie de sfârșit / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2022

Nicolae Dică nu reușește s-o scoată pe FCSB din subsolul clasamentului, iar răbdarea patronului Gigi Becali pare să se apropie de sfârșit.

Jurnalistul GSP Alexandru Barbu vorbește despre condiția ingrată a lui Dică, pus sub o presiune din ce în ce mai mare de patronul Gigi Becali. În opinia ziaristului, finanțatorul continuă să se implice în deciziile tehnicianului, a cărui autoritate se diminuează de la etapă la etapă.

Analiza jurnalistului Alexandru Barbu: „Dacă Dică avea libertate totală, era schimbat până acum”

>

„Dacă nu califica echipa în Conference League, Dică pleca sigur. Să câștigi doar un meci în primele 7 etape...?! Ei se gândesc că au două restanțe și câștigă șase puncte, dar acele restanțe sunt cu FC Botoșani și cu CFR Cluj, nu va fi simplu.

Becali e imprevizibil. E important și cum Dică va gestiona relația cu el. Oricum, dacă el avea libertate totală la FCSB, părerea mea este că era schimbat deja. Faptul că rămâne la echipă mi se pare o dovadă clară că Gigi Becali se implică mai mult decât ar trebui. 

Poate nu se implică la fel de mult ca-n primul mandat al lui Nicolae Dică, dar e clar că se implică mult mai mult în comparație cu perioada lui Edi Iordănescu, unde nu se băga deloc, FCSB câștiga 8 din 10 meciuri, dar el critica echipa pe la TV. Despre ce vorbim? Aseară, Gigi Becali spune că în Conference League va juca altă echipă decât în campionat. Practic, îi face echipa antrenorului! Funcționează ca o presiune pusă pe antrenor. 

Când iese la TV și îți ordonă tactica, îți știrbește autoritatea în fața jucătorilor, jurnaliștilor și așa mai departe. (...) Nu cred că Dică are în totalitate mână liberă. Dacă ești fan FCSB, niciodată nu poți avea siguranța că Dică ar controla tot la FCSB, așa cum ar trebui s-o facă un antrenor”, a spus Alexandru Barbu, în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină. 

Sunt în zodia ghinionului. Numai mie poate să mi se întâmple să pierd așa. Le-am făcut pe toate. Locul din clasament e rușinos, le-am spus jucătorilor în vestiar. E inadmisibil ca în nouă etape să câștigi doar un joc. Știți și voi, antrenorul e principalul vinovat. 

În Europa arătăm bine, în campionat arătăm rău. Cât am încrederea patronului, voi face tot ce depinde de mine să duc echipa sus. Am o lună și jumătate de când am venit la echipă și mulți jucători noi. Nu e ușor. 

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Autogolul lui Oaidă a decis derby-ul din Bănie

>

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului Universitatea Craiova - FCSB 2-1

+14 Foto
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.