Liga 1

Lui Gigi Becali i-a cășunat pe un titular din înfrângerea de la Craiova: „Nu e bărbat, a fost ZERO!”

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2022

Universitatea Craiova - FCSB 2-1. În intervenția televizată din această dimineață, Gigi Becali l-a criticat fără menajamente pe Denis Haruț (23 de ani), fotbalistul pe care Nicolae Dică l-a folosit pe postul de închizător duminică, în eșecul din Bănie.

Fostul internațional de tineret, de proveniență fundaș dreapta, a fost folosit de Dică pe postul de mijlocaș la închidere, însă prestația acestuia nu l-a satisfăcut pe Gigi Becali. Atât aseară, cât și în această dimineață, latifundiarul și-a vărsat nervii pe fotbalist.

Gigi Becali se ia de Haruț: „Nu e bărbat curajos”

„Aseară, Dică a scos un jucător care era zero! El nu era pe nicăieri, era zero! Am fost mai bine după ce a ieșit Haruț. (...) Haruț e un jucător valoros, foarte valoros, doar că nu e un bărbat curajos. Eu am nevoie de bărbați”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

Becali îl luase în colimator pe Haruț și și după remiza cu U Cluj din prima etapă: „Auzi, și eu idiot! Îi dai unui copil 15.000 de euro salariul, că altfel nu vrea să vină. Du-te, mă, stai acolo la Botoșani! Am zis că e fotbalist. De unde? Vine mingea și îi e frică să o dea stânga-dreapta”, spunea Becali la finalul meciului.

Denis Haruț, fost internațional U21, a fost cumpărat de FCSB în februarie 2021 în schimbul a 660.000 de euro, dar nu a reușit să se impună ca titular în formația roș-albastră, pentru care a jucat doar de 26 de ori.

6a fost nota primită de Haruț pentru prestația din Craiova - FCSB, calificativ pe care l-au obținut și jucători precum Târnovanu, Radnunovic sau Olaru. Acesta a fost înlocuit la pauză cu Miculescu

Gigi Becali: „Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit de fundașii centrali”

Evoluțiile ezitante ale celor doi titulari din centrul defensivei, Tamm și Dawa, nu-l îngrijorează pe Gigi Becali. Latifundiarul le-a luat din nou apărarea celor doi, așa cum s-a întâmplat pe toată durata sezonului, deși stoperii roș-albaștrilor au fost protagoniștii unor erori costisitoare.

„Ce, am primit goluri din cauza apărării? Nu e adevărat! Ca nespecialist, nu cred că apărarea e de vină.

Golurile luate nu sunt din vina fundașilor centrali. Mijlocașii sunt de vină pentru golurile primite aseară. Markovic n-avea voie să ajungă una contra unu cu Tamm.

Eu sunt mulțumit de fundașii centrali! Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit”, a spus Becali, potrivit sursei citate. 

VIDEO Prinde FCSB play-off-ul? Previziunea lui Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.