Campionate

„Fiți clovni! Asta o să îi învăț pe jucători” » Jose Mourinho, revoltat după eșecul cu Atalanta

„Fiți clovni! Asta o să îi învăț pe jucători” » Jose Mourinho, revoltat după eșecul cu Atalanta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2022

Jose Mourinho (59 de ani) s-a certat cu arbitrul Daniele Chiffi (37 de ani), a fost eliminat în meciul AS Roma - Atalanta 0-1, iar la final a oferit un sfat ironic. 

Eșecul cu Atalanta a coborât-o pe AS Roma în afara locurilor de Liga Campionilor, până pe 4. Jose Mourinho a dat vina pe arbitraj și a fost protagonistul unei conferințe explozive. 

Jose Mourinho: „O să le spun să fie clovni!”

„Am avut un penalty foarte clar. După aceea, l-am întrebat pe arbitru de ce nu l-a dictat și i-am cerut să îmi explice foarte clar. El a zis că Zaniolo nu a căzut în momentul contactului. 

Atunci, trebuie să-mi schimb sfatul către jucători. O să le spun: «Nu mai încercați să stați în picioare, nu jucați mingea, fiți clovni». Sunt mulți care plonjează ca și cum ar sări în piscină. Este evident că așa poți obține penalty-uri.

Ar fi trebuit să câștigăm dacă ne uităm la maniera de joc. Am dominat, ne-am creat multe ocazii. Poate cu Paulo Dybala pe teren am fi câștigat”, a spus Jose Mourinho, potrivit Gazzetta dello Sport

Paulo Dybala, starul adus de Roma de la Juventus în această vară, a lipsit din cauza unei accidentări suferite la încălzire.

VIDEO Rezumatul meciului AS Roma - Atalanta 0-1

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.