Liga 1

Contestat din nou de fani, Prepeliță e ferm: „Nu știu ce doresc de la mine, eu demisia nu mi-o dau!”

Andrei Prepeliță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2022

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, un meci în urma căruia ambii antrenori ar putea părăsi cluburile. Andrei Prepeliță, tehnicianul piteștenilor, a negat însă o posibilă plecare de pe banca formației argeșene la inițiativa sa.

Prepeliță spune că o neatenție a făcut ca CFR să marcheze golul victoriei, prin Camora, și consideră prielnică această pauză competițională. 

„Lucrez foarte mult finalizarea cu ei, avem o zi specială pe săptămână. Cred că e un pic de încărcătură psihică și se simte. Din păcate nu am luat cele mai bune decizii. Cestor și Tofan puteau face mai multe (n.r. - la faza golului). 

Primim gol din nimic. O lovitură de cap greșită a lor, care l-a prins pe contre-pied pe Straton, iar Mike și Tofan nu au ieșit să-l blocheze pe Camora și am primit gol. După, reacția echipei a fost una bună, ne-am creat ocazii, am pus presiune. CFR a tras de timp în ultimele minute, am arătat bine în ultimele minute. 

Rezultatul rămâne, nu am luat niciun punct, iar în aceste două săptămâni trebuie să analizăm și să schimbăm ceva, ne trebuie puncte”, a declarat Andrei Prepeliță la Orange Sport.

Andrei Prepeliță: „Nu-mi dau demisia!”

Antrenorul a vorbit și despre o posibilă plecare a sa de la FC Argeș, după ce fanii i-au cerut din nou demisia în timpul meciului.

„M-am obișnuit cu scandările tribunei, nu știu ce doresc de la mine. Eu i-am aplaudat, am vorbit frumos despre ei.  Sunt și piteștean, m-am întors cu sufletul acasă. Ca jucător am reușit promovarea, iar ca antrenor am salvat echipa de la retrogradare, am dus-o în play-off și în semifinala Cupei, cu un lot cu care nu puteam emite pretenții.

Când vii și joci acasă, te aștepți să fii susținut. Ne uităm și noi la televizor la unele echipe ce susținători au și cum îi poartă spre victorie.  Înțeleg aceste scandări împotriva mea, dar măcar pe jucători să-i susțină. Ei simt asta, le-am zis să fie calmi și să nu reacționeze. 

Și domnul Petrescu câștigă câteva campionate de câțiva ani la CFR, e într-o grupă europeană. Sunt ciudate aceste scandări, acest presupuse schimbări de antrenori. M-am obișnuit de un an de zile. Dacă ia conducerea vreo decizie, mă supun, dar demisia nu o să mi-o dau. Nu e un gest de bărbăție”, a mai precizat Prepeliță.

Bravo! Bravo! E un antrenor care, de când a venit, a cam stat cu presiune.Tot timpul se vorbea că va fi demis, chiar dacă avea rezultate sau nu. Intrăm în normalitate cu astfel de declarații
Basarab Panduru la Orange Sport

VIDEO Mario Camora, golul victoriei în FC Argeș - CFR Cluj 0-1

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.