Liga 1

Dan Petrescu ține cu dinții de contractul cu CFR Cluj: „Cum să renunț la clauză?!” » Suma uriașă pe care trebuie să o achite Varga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 September 2022

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 11 din Liga 1. Dan Petrescu (54 de ani) nu vrea să renunțe la contractul pe care îl are la campioana României. 

Dan Petrescu a transmis clar că nu va pleca de la CFR Cluj dacă nu îi va fi achitată clauza de reziliere. În contractul antrenorului este stipulat că ruperea unilaterală a înțelegerii costă 400.000 de euro!

Dan Petrescu ține cu dinții de contractul cu CFR Cluj 

„Când pot să folosesc cea mai bună echipă, e ușor. Am început bine astăzi, puteam să marcăm rapid două-trei goluri. E o victorie de moral, importantă. Ne menține în lupta pentru titlu. Eu asta fac și asta voi face în continuare.

Camora a marcat gol cu dreptul azi, era foarte fericit. Și eu la fel! De 5 ani suntem împreună, ține la mine, eu țin la el. Avem o relație foarte bună, cu el și cu Deac. Cu toți am o relație specială!

Eu nu pot să vorbesc doar despre meciul cu FC Argeș. Posibil să avem o discuție mâine sau poimâine, eu cu patronul! Să vedem care e programul. Nu vorbesc despre acest subiect, v-am spus! Nu discut. 

Ce pot să zic? Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am 2 ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”, a declarat Dan Petrescu la Orange Sport. 

SUPERLIGA » VIDEO cu golul marcat de Camora în FC Argeș - CFR Cluj

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.