Liga 1

Echipa cu care a vrut Omrani să semneze înainte de transferul la FCSB: „M-a sunat de 100 de ori! Mă ruga să încerc”

Billel Omrani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 septembrie 2022

Billel Omrani (29 de ani) a ajuns la FCSB vara aceasta liber de contract după ce Gigi Becali a reușit să-l convingă pe algerian să semneze cu roș-albaștrii.

Deși Omrani este unul dintre preferații lui Becali, fiind curtat de mai multe ori în ultimii ani, FCSB nu a fost prima alegere a atacantului. 

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că Billel l-a sunat și s-a rugat de el pentru a reveni la ardeleni. Varga a refuzat, iar Omrani a semnat cu rivala FCSB. 

„Nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungit”, a declarat Neluțu Varga potrivit sport.ro.

Omrani devine cel mai bine plătit jucător din Liga 1 la FCSB

Billel Omrani a rămas un fotbalist curtat, cu o cotă foarte bună, chiar și după trei luni în care a stat degeaba. Francezul a semnat cu FCSB un contract valabil până la 30 iunie 2023 și va fi, în perioada aceasta, cel mai bine plătit jucător din România.

El va încasa 20.000 de euro în fiecare lună și a mai primit, în afara salariului, 200.000 de euro ca primă de instalare. Ca medie, atacantul de 29 de ani va primi 40.000 de euro pentru fiecare lună la FCSB, adică de 4 ori mai mult decât cel mai scump transfer din această vară, David Miculescu.

Becali i-a oferit un bonus la semnarea contractului pentru că el nu a fost nevoit să achite vreo sumă de transfer, din moment ce atacantul era liber. La CFR, Omrani primea 15.000 de euro lunar, așa că trecerea la FCSB i-a prilejuit algerianului în vârstă de 29 de ani un progres financiar considerabil.

VIDEO Nicolae Dică, despre progresul lui Omrani: „A slăbit un kilogram și jumătate!”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.