Campionate

Dezvăluiri uluitoare în cazul Aminatei Diallo, „jucătoarea cu probleme psihice de la PSG care își ura colega și a pus la cale agresarea ei”

Aminata Diallo, Foto: Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 20 septembrie 2022

Raportul poliției o incriminează pe Aminata Diallo, fosta jucătoare a lui PSG, care ar fi pus la cale atacul asupra coechipierei Keira Hamraoui, potrivit Le Parisien.

Anul trecut, pe 4 noiembrie, seara târziu, mașina în care se aflau Aminata Diallo (27 de ani) și Keira Hamraoui (32), atunci colege la PSG, a fost blocată într-o ambuscadă. 

Doi indivizi mascați au scos-o cu forța afară pe Hamraoui, unul dintre atacatori lovind-o sălbatic, cu ranga peste picioare. „Am crezut că voi muri”, a declarat Keira. 

Aminata Diallo acuzată de „violență agravată” și „asociere cu un grup infracțional” 

Aminata a fost de la început bănuită în acest dosar. Pe 10 noiembrie, a ajuns la poliție, arestată. 36 de ore mai târziu, a ieșit însă, fără nicio acuzație. 

După zece luni, pe 16 septembrie, Diallo a fost reținută din nou, iar acum pare să nu mai aibă scăpare. Jucătoarea, care s-a despărțit de PSG, e suspectă de „asociere cu un grup infracțional” și „violență agravată”

Le Parisien a scos la lumină raportul anchetei poliției judiciare din Versailles și Aminata Diallo e considerată principala vinovată. Ea ar fi comandat agresarea lui Hamraoui. 

„Aminata Diallo, derivă psihică lentă devenită patologică” 

În cazul ei, investigatorii vorbesc de „o derivă psihică lentă devenită patologică”. Și, s-a precizat, „s-a dovedit de o manieră imposibil de combătut că Aminata Diallo o ura pe colega sa, pe care o considera un obstacol în calea propriei cariere sportive”. 

Polițiștii au descoperit mesaje alarmante în telefonul ei. Unul dintre ele: „De acum, nu voi mai avea scrupule! N-am nevoie de nimeni și nu voi accepta fără luptă să mi se distrugă munca. Le vreau răul tuturor, nu-mi trebuie nimeni altcineva în afara apropiaților”. 

+12 Foto
Kheira Hamraoui

Agresorul lui Hamraoui, temut în lumea interlopă 

Cu două zile înaintea arestării Aminatei, patru bărbați au fost reținuți. Trei l-au arătat cu degetul pe al patrulea, poreclit „Micuțul”. Acesta ar fi primit 500 de euro pentru a provoca accidentarea gravă a lui Hamraoui

Conform Le Parisien, nu a fost prins însă adevăratul vinovat, cel care a lovit-o pe Keira cu bara de fier. De frica răzbunării, nimeni nu i-a dat numele autorului agresiunii. Ar fi un personaj cunoscut și temut în lumea interlopă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.