Nationala

„Să îşi rezolve situaţia de la club!” » Edi Iordănescu, mesaj tranșant pentru Florin Niță, pe care nu l-a convocat la națională

Florin Niță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 septembrie 2022

Edi Iordănescu (44 de ani), selecționerul României, i-a transmis un mesaj lui Florin Niță (35), fotbalist pe care a decis să nu-l convoace la meciurile naționalei cu Finlanda și Bosnia din Liga Națiunilor. 

  • Finlanda - România, programat vineri, 23 septembrie de la 21:45 va fi LiveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Bosnia și Herțegovina , programat luni, 26 septembrie, de la 21:45, va fi LiveTEXT pe GSP.ro și televizat pe PrimaTV

Selectat pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile primei reprezentative a României din septembrie, Florin Niță nu a prins și lotul final creionat de Edi Iordănescu.

Iordănescu a ținut să explice că motivul pentru care fotbalistul român al anului 2021 în Ancheta Gazetei Sporturilor, titularul și integralistul postului de portar al naționalei în 17 dintre ultimele 18 partide nu a fost convocat este faptul că Niță a fost tras complet pe linie moartă la Sparta Praga, unde nici nu pregătește cu echipa.

Edi Iordănescu: „Niță să îşi rezolve situaţia de la club”

„Niţă ne-a ajutat, a fost declarat jucătorul anului pe bună dreptate. Trebuie să îşi rezolve situaţia de la club. Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred că au viitor frumos în tricoul echipei naţional. Şi bineînţeles, Radu. 

Mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club pentru că era într-o situaţie proastă la Inter şi acum joacă meci de meci. Am foarte mare încredere în el, în potenţialul lui, în valoarea lui. Din nou a scăzut media de vârstă”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit as.ro.

VIDEO Imagini de la antrenamentul naționalei înaintea dublei cu Finlanda și Bosnia

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.