Stiri extrasport

Iubita lui Pique, hărțuită pe străzile din Barcelona » Cum a reacționat Clara Marti

+19 Foto
Clara Marti, noua iubită a lui Gerard Pique, a fost urmărită de jurnaliști pe străzile din Barcelona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 septembrie 2022

Clara Marti, noua iubită a lui Gerard Pique, a fost urmărită de jurnaliști pe străzile din Barcelona. Alături de o prietenă, tinerei i s-au adresat o serie de întrebări incomode la care nu a dorit să răspundă, însă a continuat să fie în atenția camerelor.

  • Clara Chia Marti este studentă la relații publice și lucrează pentru firma Kosmos, care aparține lui Gerard Pique, și se ocupă de organizarea evenimentelor. 
  • Pique și Shakira s-au despărțit în vară din cauza relației extraconjugale a fotbalistului cu Clara.

Iubita lui Pique, urmărită de jurnaliști pe străzile din Barcelona

Clara Chia și Pique nu se mai ascund și apar deseori împreună în public. Recent, ei au plecat câteva zile la Paris, unde au fost surprinși la un restaurant în timp ce se sărutau. 

Totodată, ei au fost fotografiați în timp ce se plimbau și îmbrățișau pe străzile din Barcelona. 

Emisiunea „El programa de Ana Rosa”, citată de site-ul telecinco.es, a prezentat imagini care o prezintă pe Clara și într-o ipostază mai puțin plăcută. 

Iubita lui Pique a fost urmărită pe străzile din capitala Cataloniei și întrebată de reporteri despre relația cu Pique, copiii stoperului de la Barcelona și Shakira, fosta parteneră a fotbalistului. 

Vizibil incomodată de situație, tânăra a părut foarte nervoasă și s-a refugiat în spatele prietenei sale care încerca să o ajute să se ferească de camere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.