Liga 1

I-a costat o avere, dar nu știu care e postul lui ideal: „Ce, Joao Felix a dat randament?”

David Miculescu, în roșu // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 septembrie 2022

David Miculescu, fotbalistul în vârstă de 21 de ani cumpărat de FCSB cu 1,7 milioane de euro, a înscris doar două goluri în primele 12 meciuri la noua echipă. Staff-ul roș-albaștrilor nu s-a lămurit până acum care este poziția ideală a arădeanului.

În sezonul trecut, cel mai bun al carierei, David Miculescu a înscris 8 goluri în 38 de meciuri. El a fost „plimbat” pe mai multe poziții, fără a avea un post clar. A jucat ca mijlocaș de bandă, în spatele vârfului, „aripă” și chiar ca număr 9.

Miculescu trece printr-o situație similară la FCSB, unde a fost folosit pe 4 poziții în cele 12 meciuri de până acum: „extremă” dreapta, atacant central, mijlocaș ofensiv, al doilea vârf. 

Deși a fost cel mai scump transfer al verii, în schimbul său plătindu-se 1,7 milioane de euro, David nu este titular incontestabil în formația lui Nicolae Dică.

Mihai Stoica cere răbdare în cazul lui David Miculescu: „Când o să știe care e poziția ideală, va fi mai bun”

„Și Wolverhampton a dat 40 de milioane pe Fabio Silva și așteaptă mai mult de la el. Joao Felix (n.r. - la Atletico Madrid) a dat cumva randament? Sunt și jucători care nu sunt fenomene. Miculescu la debut a jucat foarte bine, apoi a marcat la primul meci din campionat, iar la ultimul de pe teren propriu a marcat.

Nu cred că poate cineva să spună că Miculescu este o deziluzie până acum. Nici nu joacă meci de meci. 

Este un copil de 21 de ani care a fost folosit atacant, numărul 10, dreapta și stânga. Când o să se știe exact care e poziția lui probabil că-și va câștiga reperele și va fi mult mai bun”, a comentat la OrangeSport Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, potrivit spotmedia.

Cele două goluri înscrise de Miculescu pentru FCSB au venit în campionat, la 1-1 cu CS Mioveni și 1-1 cu FC Voluntari. David a fost integralist în doar 3 dintre cele 12 partide jucate la noua echipă.

VIDEO » Comparație marca Gigi Becali. Cu cine îl aseamănă pe David Miculescu

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.