Liga 1

Marius Șumudică, impresionat de o echipă din Liga 1: „Își sfâșie prada!”

Marius Șumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 septembrie 2022

Marius Șumudică, 51 de ani, antrenorul lui Al-Raed, consideră că nivelul Ligii 1 a devenit tot mai slab în ultimii ani, dar a ținut să laude o echipă surpriză din acest sezon. 

Marius Șumudică a lăudat pe Hermannstadt Sibiu, echipa antrenată de fostul rapidist Marius Măldărășanu, singura formație neînvinsă din acest sezon de Liga 1.

Marius Șumudică: „Campionatul României merge din ce în ce mai jos”

„Vreau să spun ceva de care lumea să-și dea seama. Campionatul României merge din ce în ce mai jos. Nu că e Steaua (n.r. - FCSB) jos, nu. Ci cum e apanajul din ultimii ani. Campionatul României e din ce în ce mai slab. Joacă fel și fel de jucători... Vin străini, joacă pe două - trei mii, cinci mii. Vă dau un exemplu, cu toată stima și tot respectul pentru ce face Măldărășanu. 

Știți, ca animalul ăla rănit, atunci când este rănit, devine mai fioros și încearcă să ajungă la pradă și s-o sfâșie. Exact asta se întâmplă la Hermannstadt. Ei, neplătiți, făcând un grup bun grație lui Măldărășanu. Eram sigur că va face performanță.

Neplătiți, uitați-vă unde au ajuns. Cu toată stima și tot respectul, nu au jucători valoroși individual. Dar, uitați-vă unde a ajuns!”, a declarat Marius Șumudică potrivit sport.ro.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.