Liga 1

Baiaram și Andrei Ivan revin la antrenamente

Ștefan Baiaram (19 ani) și Andrei Ivan (25 de ani), ambii cu leziuni musculare, sunt așteptați la pregătiri de CS Universitatea Craiova. Primul chiar zilele acestea, Ivan, de săptămâna viitoare.

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 21 septembrie 2022

Ștefan Baiaram (19 ani) și Andrei Ivan (25 de ani), ambii cu leziuni musculare, sunt așteptați la pregătiri de CS Universitatea Craiova. Primul chiar zilele acestea, Ivan, de săptămâna viitoare.

Pauza rezervată echipei naționale pare să fi picat numai bine. Moralul e în creștere, după victoria cu FCSB (2-1), Mirel Rădoi are timp să mai lucreze la `acordurile fine`, iar staff-ul medical să recupereze din jucătorii accidentați. 

Ivan și Baiaram, înapoi la antrenamente

Din informațiile Gazetei, doi dintre ei își vor relua pregătirile cu echipa în perioada ce urmează. Este vorba de Ștefan Baiaram și Andrei Ivan, care ar putea deveni chiarcandidați pentru efectivul pe care Mirel va conta vinerea viitoare împotriva lui FC Voluntari. 

Ștefan Baiaram, victima unei leziuni musculare pe gambă, este așteptat să revină la pregătiri chiar zilele acestea. El s-a accidentat pe 1 septembrie, în meciul pierdut de Universitatea la Mediaș, scor 0-1, în fața lui FC Hermannstadt. 

Ivan, la rându-i, va reintra în programul normal al echipei la începutul săptămânii viitoare. Internaționalul în vârstă de 25 de ani a suferit o microruptură musculară pe finalul derby-ului din Gruia, cu CFR Cluj (0-2), în tentativa de a prelua un balon care ieșea în afara terenului. 

5 goluriși un assist a bifat Andrei Ivan în acest sezon, în 15 apariții, în campionat (9) și în Conference League (6). E golgheterul echipei

Koljic, peste două luni 

Vești bune sunt și în privința lui Elvir Koljic. Accidentat, ca și Baiaram, tot în meciul cu Hermannstadt, „vârful" bosniac a fost operat la Barcelona, la tendonul mușchiului adductor lung de la piciorul drept. Între timp s-a întors în Bănie și se află în perioada de recuperare, estimată la 3 săptămâni. Iar pe teren va putea fi văzut din nou cam în două luni și jumătate.

4 jucătoriare CSU Craiova la loturile naționale: Bogdan Mitrea și Nicușor Bancu la reprezentativa A, Vladimir Screciu și Jovan Markovici la U21

VIDEO Marin Barbu are încredere în Mirel Rădoi: „Are o relație de nota 10 cu Sorin Cârțu”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.