Liga 1

Dumitru Dragomir atacă ultimul ordin dictat de Becali: „Băi fraților, mor doar ai noștri, aici?”

Dumitru Dragomir / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 septembrie 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, contestă ultimul ordin dictat de Gigi Becali la FCSB, conform căruia echipa sa trebuie să se axeze în perioada următoare doar pe campionat și să pună în planul secund parcursul din Conference League. 

Becali a anunțat duminică seară că, din acest moment, unicul obiectiv al formației sale va fi calificarea în play-off, iar în Conference League va introduce o echipă a rezervelor. Dragomir are o opinie diferită, considerând că echipele românești se ghidează după o strategie eronată. 

Dumitru Dragomir, după ultimul ordin dat de Becali: „Ăia pe afară de ce nu mor? ”

Fotbaliștii trebuie să joace din 3 în 3 zile, băi fraților! Ăia pe afară de ce nu mor? Mor doar ai noștri, aici? 

Cauza rezultatelor actuale? Proasta alimentație, proastele antrenamente, proasta medicamentație. Îi omorâm în perioada pregătitoare și, până își revin, se termină turul!”, a spus Dumitru Dragomir, într-un interviu pentru Orange Sport. 

Ne axăm doar pe campionat acum. Gata, tată! Avem nevoie să intrăm în play-off acum. Dacă intrăm la 10 puncte de primul loc, 5 înjumătățite, avem șanse la campionat. 100% vom folosi rezerve în Conference League.

- Gigi Becali, duminică seara

Dumitru Dragomir: „Convingerea mea e că s-a întâmplat ceva la FCSB. Compagno are viteza întâi și a doua, atât”

Convingerea mea e că s-a întamplat ceva. Ori pregatirea de vară a fost prea tare, ori medicamentația a fost altceva decât ce trebuie. Ceva s-a întâmplat! 

Pentru că echipa a fost total ruptă. N-a mai existat o echipă! Fraților, dacă o puneai pe FCSB să joace pentru promovarea în Divizia A, nu știu dacă promova!”, a mai spus Dragomir, cel care a analizat apoi și prestațiile italianului Andrea Compagno, omul pe care Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro. 

Compagno are viteza întai și a doua, atât. Nu este în jocul Stelei (n.r. - FCSB-ului) și nu va fi decât dacă Dică face de așa natură încât să subordeneze întreaga echipă pe un joc axat pe pasă lungă și centrări pe el. Ceea ce e loterie”. 

VIDEO Prinde FCSB play-off-ul? Previziunea lui Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.