Liga 1

Indignat, Panduru i-a cerut explicații în direct lui Dică: „Ce caută la națională?!”

Florinel Coman (24 de ani) a părăsit terenul accidentat în CSU Craiova - FCSB, scor 2-1, dar a fost convocat de Edi Iordănescu (44 de ani) la prima reprezentativă a României.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 septembrie 2022

Florinel Coman (24 de ani) a părăsit terenul accidentat în CSU Craiova - FCSB, scor 2-1, în urmă cu doar 3 zile, dar a fost convocat de Edi Iordănescu (44 de ani) la prima reprezentativă a României. 

Florinel Coman se numără printre cei 4 jucători de la FCSB convocați la prima reprezentativă a României. Căpitanul celor de la FCSB nu a mers în Finlanda la capacitate maximă, acuzând o accidentare la pauza meciului cu CSU Craiova. 

Prezent alături de Nicolae Dică în studioul emisiunii „Sport Report”, Basarab Panduru s-a declarat contrariat de convocarea lui Coman. 

Panduru, indignat: „Ce caută Coman la lot?!”

Totul a pornit când Nicolae Dică a fost întrebat despre forma căpitanului: „De când am venit eu, Coman a avut o perioadă foarte bună. Acum are o problemă la picior, noi nu am știut inițial. Ne-a spus după meciul cu Voluntari. A cerut schimbare meciul trecut”.

A urmat un dialog inițiat de Basarab Panduru: 

- Panduru: Și e la echipa națională? Ce caută acolo?!
- Dică: Da, este. Nouă ne-a spus după meciul cu Voluntari că are o problemă. De asta nu l-am folosit la meciul cu Anderlecht. Eu prefer ca jucătorii să îmi spună că nu pot juca. E o problemă care se poate rezolva rapid. Cred că de asta e la echipa națională.
- Panduru: În meciul cu Craiova ți-a cerut schimbare? Păi cum poate să joace acum?
- Dică: Da, a cerut schimbare la pauză. Acum este decizia celor de la națională, ei hotărăsc ce fac. O să îl verifice doctorii de acolo.
- Panduru: Dacă merge acolo și joacă, înseamnă că nu are nimic...

Dică, în aprilie 2021: „Coman a venit accidentat la lot!”

În martie 2021, când „secund” la națională era chiar Nicolae Dică, Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte după doar 10 minute jucate în România - Macedonia de Nord, scor 3-2.

La scurt timp, într-o intervenție la Orange Sport, Dică susținea că elevul lui venise accidentat la lot: „El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Avea o accidentare dinainte. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme. A jucat la echipă şi au apărut problemele la meciul cu Macedonia de Nord. La naţională nu a făcut nicio testare medicală. Nu era accidentat, nu am ştiut că are probleme. A jucat în campionat, a jucat ok, iar noi nu aveam de unde să știm că el are o problemă”.

VIDEO „E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.