Liga 1

Ce a spus la audieri observatorul de la FCU Craiova - Rapid, singurul care a consemnat incidentele în raportul de joc

Scandal la finalul FCU Craiova - Rapid

Articol de Răzvan Luțac  —  joi, 22 septembrie 2022

Miercuri au avut loc audierile cu privire la incidentele de la meciul FCU Craiova - Rapid 1-0, disputat pe 10 septembrie în etapa 10 a Ligii 1. Observatorul Marcel Vasile a susținut în fața comisiei că nu a văzut incidentele din zona vestiarelor, în care Cristian Săpunaru a fost protagonist.

Ce a spus la audieri observatorul de la FCU Craiova - Rapid

Decizia Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la meciul FCU Craiova - Rapid întârzie. Întrunită miercuri, Comisia a audiat câteva persoane implicate și a amânat pronunțarea până pe 28 septembrie.

La întrunirea de miercuri a fost audiat și Marcel Vasile, observatorul partidei de la Tg. Jiu, singurul care a scris ceva despre scandal în raportul de joc.

Conform surselor GSP, observatorul a susținut în fața comisiei că nu a văzut nimic din incidentele de la vestiare, întrucât s-ar fi aflat în zona tribunelor, de unde a asistat și la momentele în care jucătorii au salutat galeriile.

Arbitrii, în schimb, nu au consemnat nimic despre incidente și erau deja la vestiare în momentul în care a izbucnit haosul, ceea ce le oferă celor de la FCU speranța că nu vor fi trași la răspundere pentru incidente.

Jandarmeria a luat deja măsuri

Jandarmeria a amendat mai multe persoane pentru incidentele de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid. Printre cei amendați se numără Cristi Săpunaru, căpitanul lui Rapid fiind protagonistul scandalului.

În total, au fost sancționați 5 reprezentanți ai cluburilor FCU Craiova și Rapid. Valoarea totală a acestor amenzi este de 4.000 de lei, o sumă infimă. Tot puțin va trebui să plătească și clubul organizator, FCU Craiova fiind sancționat contravențional cu 3.000 de lei.

VIDEO » Costin Ștucan și Victor Angelescu, viziuni diferite față de cazul Săpunaru

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.