Liga 1

Adrian Mititelu Jr. a distribuit un clip scandalos, cu scandări rasiste împotriva Rapidului

Adrian Mititelu Jr. a postat un clip video scandalos, cu scandări rasiste îndreptate de galeria lui FCU Craiova către rivalii de la Rapid.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 septembrie 2022

Adrian Mititelu Jr. a postat un clip video scandalos, cu scandări rasiste îndreptate de galeria lui FCU Craiova către rivalii de la Rapid. 

Rivalitatea dintre FCU Craiova și Rapid a depășit de mult limitele sportive. Incidentele violente de la meciul disputat pe 10 septembrie și câștigat de olteni cu 1-0 au inflamat și mai tare spiritele. Victor Angelescu și Adrian Mititelu s-au contrat de la distanță în ultimele 24 de ore. Fiul finanțatorului a continuat cu un derapaj îngrozitor. 

VIDEO Adrian Mititelu Jr. a distribuit scandările rasiste ale galeriei lui FCU Craiova

>

Adrian Mititelu Jr. a distribuit pe Instastory un clip în care galeria lui FCU Craiova cântă un refren rasist la adresat rivalilor giuleșteni: „Am avut și vom avea mereu boală pe țigani / Ne p**** pe ei la infinit, m*** lui Rapid”. 

În fața peluzei alb-albastre se află elevii lui Marius Croitoru, dar și mai mulți copii de mingi. Toți imită scandările ultrașilor.

Nu e primul conflict între Mititelu Jr. și Rapid 

Adrian Mititelu Jr. a fost suspendat un an de pe stadioanele din România, din cauza unui incident petrecut pe 1 noiembrie 2021, în timpul meciului Rapid - FCU Craiova.

În minutul 72, o sticlă cu apă a fost aruncată în direcția lui Cristian Săpunaru, jucătorul celor de la Rapid. Meciul a fost întrerupt mai bine de un minut, în care Săpunaru a răbufnit în direcția oficialilor de la Tribuna I a stadionului din Mioveni, locul de unde sticla a „zburat”.

La finalul partidei, patronul FCU Craiova, Mititelu jr., și-a asumat incidentul: „S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”.

A doua zi, Jandarmeria a decis ca Mititelu jr. să fie interzis la competițiile sportive vreme de un an. Interdicția sa a intrat în vigoare de la meciul cu Dinamo, de pe 26 noiembrie.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.