Liga 1

Când sună Gigi Becali la echipă » Dezvăluirea lui Nicolae Dică despre convorbirile cu patronul: „Sunt lucruri care contează pentru mine”

Nicolae Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 September 2022

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit cum decurg conversațiile cu patronul Gigi Becali după meciuri. 

La angajarea sa, Dică primea „libertate totală” de la Gigi Becali până la finalul turului. Cu 4 etape înaintea finalului turului, FCSB este pe locul 14 în campionat și este în pericol să nu prindă play-off-ul, deși mai are și două restanțe de jucat. 

Dică a dezvăluit cum decurg conversațiile cu Becali după meciuri și asigură că încă are încrederea patronului. Acesta a afirmat că nu este deranjat de faptul că este sunat de latifundiar. 

Nicolae Dică: „După jocuri mă sună și mă încurajează”

Nu, chiar m-am bucurat că, după jocuri, când sunt supărat, nervos, mă sună și mă încurajează. Sunt lucruri care contează pentru mine și m-am bucurat că m-a încurajat, are încredere că putem să ducem echipa sus în clasament. 

Omul îți dă încredere, dar până la un moment dat. Dar e important că staff-ul are încrederea conducerii. Îmi doresc 100% să iau titlu, altfel nu veneam, nu?”, a declarat Nicolae Dică potrivit digisport.ro.

El va face schimbările. Va avea libertate în tur. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu i-am impus sistemul, am cerut doar jucători. Nici măcar echipa de start nu o impun
- Gigi Becali, în momentul revenirii lui Dică la echipă

VIDEO Adrian Iencsi despre situația celor de la FCSB: „Nu au mai fost în situația asta, dar eu am încredere în Dică”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.