Liga 1

Becali îl preaslăvește, Dică îl strivește: „Dawa are deprinderi greșite de când era copil. Ține de șmecheria fotbalistică”

Joyskim Dawa, în roșu, stânga FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 septembrie 2022

Joyskim Dawa (26 de ani) este unul dintre jucătorii preferați de Gigi Becali și unul dintre puținii fotbaliști de la FCSB care a scăpat de criticile patronului. Nicolae Dică l-a contrazis pe Gigi Becali și i-a făcut o analiză fără menajamente jucătorului venit de la FC Botoșani în această vară. 

Nicolae Dică l-a criticat aspru pe fundașul venit în această vară, afirmând că este lipsit de șmecheria fotbalistică. 

Nicolae Dică, despre Joyskim Dawa: „Are niște deprinderi greșite de când era copil”

„Dawa are niște deprinderi greșite de când era copil, nu e ușor să scape acum de ele. De exemplu, asta cu ținerea adversarului, nu-i dă drumul. Ok, îl ții, dar ține de șmecheria fotbalistică, îl ții și după îi dai drumul”, a spus Nicolae Dică pentru Digi Sport Special.

„Lucrăm chestiile astea cu el și e bine că vrea să se îmbunătățească, rămâne după antrenament cu noi și lucrăm suplimentar. Pe faza defensivă, să nu mai atace mereu, să fie mai precaut, sunt tot felul de lucruri pe care vrem să le îmbunătățim pentru fiecare jucător”, a mai adăugat Nicolae Dică.

2goluri a reușit Dawa pentru FCSB cu Saburtalo (4-2) în Conference League și cu Hermannstadt (2-2) în Liga 1. El a oferit și o pasă decisivă în confruntarea cu sibienii

Gigi Becali, de neclintit: „Dacă eu vreau, Dawa joacă!”

„Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! Dacă eu vreau, el (n.r. - Dawa) joacă! E jucătorul principal al echipei. (...)”, a spus, cu ceva timp în urmă, Gigi Becali, la Pro Arena.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.