Nationala

Ce se întâmplă cu gazonul de pe Giulești înainte de România - Bosnia » Anunțul administratorului

Gazonul de pe stadionul Giulești, afectat de o ciupercă la meciul Rapid - CS Mioveni

Articol de Viorel Tudorache  —  vineri, 23 septembrie 2022

România va juca luni pe stadionul Giulești ultimul meci din Liga Națiunilor împotriva Bosniei Herțegovina, dar gazonul de pe stadionul unde evoluează Rapid în Liga 1 le pune probleme „tricolorilor”. 

  • România - Bosnia și Herțegovina , programat luni, 26 septembrie, de la 21:45, va fi LiveTEXT pe GSP.ro și televizat pe PrimaTV

România dispută meciul cu Bosnia din Liga Națiunilor pe stadionul Giulești, însă există semne mari de întrebare cu privință la calitatea gazonului pe care vor juca „tricolorii”.

La ultimul meci disputat pe arena inaugurată anul acesta, Rapid - CS Mioveni, câștigat de giuleșteni cu 2-1, suprafața de joc a arătat într-un mod groaznic, chiar antrenorul Adrian Mutu plângându-se de situație: „Chiar nu mă pricep la iarbă, în sensul că nu mă pricep cum se întreține un gazon. Nu vrem să jucăm pe un astfel de teren, ne-a deranjat în unele momente”

Se fac lucrări la gazonul de pe Giulești înainte de România - Bosnia

>

Starea gazonului i-a îngrijorat pe administratori, care fac eforturi pentru a-l repara după ce acesta a fost afectat de o ciupercă.

Aceștia dau asigurări că la ora meciului, gazonul de pe Giulești va fi gata: „Se lucrează la gazon, va fi ok la ora meciului”, a declarat Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid.

Gazonul de pe Giulești la meciul Rapid - CS Mioveni

VIDEO Paul Codrea despre situația de la echipa națională: „Alibec confirmă doar în România, Pușcaș n-a convins până acum”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.