Liga 1

Ce ofertă a primit Rapid pentru portarul Horațiu Moldovan: „Eu cred că merită mai mult”

Rapid bucurie foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 septembrie 2022

Rapid a primit de curând o ofertă pentru unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei, portarul Horațiu Moldovan (24 de ani). Clubul a dat de înțeles că dorește o sumă mult mai mare pentru portarul convocat la națională de Edi Iordănescu.

Impresarul Bogdan Apostu a mărturisit că Rapid a avut o ofertă pentru goalkeeper-ul Horațiu Moldovan, dar patronii echipei au considerat că suma este una mică.

Horațiu Moldovan a primit oferte să plece de la Rapid

„Au existat oferte pentru Horațiu Moldovan. Unele chiar foarte importante. Am discutat cu Victor Angelescu, dar au fost refuzate de Rapid. Era vorba de o sumă sub un milion de euro, care a fost refuzată de Rapid. Eu cred că Horațiu merită mai mult pentru ceea ce a arătat în fotbalul românesc”, a spus Bogdan Apostu.

Mutu pune presiune pe Iordănescu: „Sper să-l văd în teren!”

În urmă cu câteva zile, Adrian Mutu a declarat că Horațiu Moldovan merită să debuteze pentru naționala României în „dubla” cu Finlanda și Bosnia Herțegovina din Liga Națiunilor.

1,2milioane de € este cota lui Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt.de

„Sper să-l văd în teren pe Horațiu Moldovan. E convocat de un an și jumătate și n-a prins un minut! Sper să-i dea minute și să-l vedem pe teren. Îmi doresc să văd un jucător de-ai noștri debutând la echipa națională", a spus Adrian Mutu pentru Prima Sport.

În cele 11 meciuri din acest sezon în care a apărat poarta Rapidului, Horațiu Moldovan nu a primit gol în 5 partide. De asemenea, portarul a comis o gafă în partida cu Petrolul Ploiești, când a scăpat în poartă balonul șutat de Gicu Grozav, în eșecul Rapidului din etapa a 5-a.

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.