Nationala

Codrea a dat de pământ cu vârfurile naționalei: „Alibec e bun doar în România. Pușcaș n-a convins”

Alibec cade în urma unui duel Foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 septembrie 2022

Paul Codrea (41 de ani) a realizat o analiză dură a echipei naționale în cadrul emisiunii GSP Live. Fostul jucător al Sienei a evidențiat pozițiile în care naționala are cele mai mari probleme și a lăudat doi dintre mijlocași convocați de Edi Iordănescu.

Mijlocașul care a fost selecționat la Euro 2008 a dat de pământ cu atacanții naționalei, spunând că nu există niciunul de valoare în lot.

Paul Codrea: „Alibec e bun doar în România. Pușcaș a jucat și n-a convins”

„La numărul 9 suferim foarte mult. Alibec e în formă fizică , dar e bun doar în România. Să-l vedem în meciurile internaționale. Mulți joacă bine în România, iar în străinătate au probleme. Pușcaș a jucat și n-a convins. 

Nu e numărul 9 pe care să-l căutăm, sper să se deblocheze, dar e mai greu. Pușcaș e mai rigid, dar în situația de față Alibec ar fi mai indicat pentru că e mai mobil”, a precizat Paul Codrea.

„Nu avem fundaș stânga. Unul dintre Tamaș și Săpunaru ar fi fost bun la echipă. Putea face un cuplu cu Rus, care mie mi-a plăcut mult”, a mai adăugat Paul Codrea.

Paul Codrea, laude pentru Darius Olaru și Răzvan Marin

De asemenea, Paul Codrea l-a lăudat pe Darius Olaru și a sărit în apărarea lui Marius Marin.

„Pentru Marius Marin nu e problemă că joacă în Serie B la Pisa. Să nu uităm că anul trecut s-a bătut pentru promovare. Are nevoie de timp, are puține selecții. Cei doi Marin și Olaru au calitate. Olaru este cel mai predispus să facă treabă în străinătate”, a mai precizat Paul Codrea.

>

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.