Nationala

Florin Tănase îi ia apărarea selecționerului după Finlanda - România: „Trebuie să rămână, poate schimba faţa echipei naţionale”

Florin Tănase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2022

România a remizat cu Finlanda, scor 1-1, într-un duel contând pentru etapa #5 din Liga Națiunilor. Florin Tănase, marcatorul „tricolorilor”, a analizat jocul echipei naționale de la Helsinki.

Tănase consideră că România are șanse importante să se califice la Euro 2024 după jocul prestat în Finlanda de „tricolori”.

„Am făcut un joc destul de bun zic eu, ne-am creat multe ocazii de a marca. Am arătat un spirit bun şi că avem jucători valoroşi care pot juca un fotbal bun. 

Important este să jucăm bine de la meci la meci. Să pregătim următoarea campanie, de Euro 2024 şi să mergem la turneul final. Am avut ocazii mai mari, am avut două bare. A lipsit golul 2. 

Sunt bucuros, golul îmi dă încredere. Asta trebuie să fac eu la fiecare meci, să marchez şi să-mi ajut echipa. Ar trebui să ne dea speranţe meciul de azi. Suntem un grup unit, trebuie să ne ajutăm. Avem şanse să mergem la Euro 2024”, a declarat Florin Tănase potrivit as.ro.

Florin Tănase: „Edi Iordănescu trebuie să rămână”

Mijlocașul a vorbit și despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca naționalei și speră ca acesta să rămână în continuare selecționer și în următoarea campanie.

„Cred că Edi trebuie să rămână. Am mai spus-o. Poate schimba faţa echipei naţionale. S-a simţit schimbarea din teren. Stanciu a fost accidentat, dar a intrat foarte bine. 

Avem nevoie de un jucător precum Stanciu. Mă simt bine, fizic am fost bine. Sper să am evoluţii bune. Trebuie să jucăm cu încredere, să jucăm ofensiv”, a mai spus Tănase. 

VIDEO Edward Iordănescu, după remiza României în Finlanda, scor 1-1: „Dacă aveam o acțiune mai bună în vară, atitudinea era alta”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.