Diverse

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul

+59 Foto
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 September 2022

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. Au apărut imagini noi de la bătaia dintre cei doi, în urma căreia aceștia au ajuns la secția de poliție. 

UPDATE, ora 21:10. Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Au apărut imagini noi cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Față de filmarea inițială, pe noile imagini se vede cum Anamaria Prodan îi arată fostului ei partener ecranul telefonului înainte ca cei doi să se lovească reciproc. Reghe a părut că vrea să plece, a fost oprit însă de Ana, iar ulterior conflictul a degenerat într-o altercație reprobabilă.

Pe final, Ana se îndreaptă către o persoană aflată în apropiere, pe care o întreabă: „Ai filmat?”.

>

Știrea inițială: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, bătaie șocantă în plină stradă

Vineri seară, în jurul orei 20:00, Realitatea Plus a difuzat o informație incredibilă din lumea mondenă. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat.

Între timp, au apărut imagini șocante de la bătaia dintre cei doi. În videoclipul publicat prima oară de fanatik.ro se poate observa cum Laurențiu Reghecampf o trage de păr și o lovește peste față pe Anamaria, care ripostează și îi dă un pumn în plină figură fostului soţ.

A urmat o secvență parcă desprinsă din meciurile de box, în care cei doi și-au și-au împărțit pumni pe rând, apoi s-au îmbrâncit.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după scandalul cu Anamaria Prodan:

Laurențiu Reghecampf a mers vineri seara la vila familiei din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său, potrivit unei ordonanțe președințiale care spune că își poate vedea fiul în al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. 

Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus Laurențiu Reghecampf potrivit Gândul.

Anamaria îl acuză pe Reghecampf că era sub influența băuturilor alcoolice și că a intrat peste ea în casă

La audierile de la poliție conform surselor GSP, Anamaria Prodan le-a spus polițiștilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr și că: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”. Totodată, Ana susține că martor la întreaga scenă a fost șoferul ei.

Ana  a afirmat că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Varianta acesteia: ea-l acuză pe Reghecampf că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească pe fosta soție.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.