Liga 3

Omrani, decisiv în CS Dinamo - FCSB 2 » Derby cu 4 goluri: Dică și-a trimis jumătate de echipă în L3

+20 Foto
CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, și FCSB 2, satelitul clubului patronat de Gigi Becali, s-au înfruntat în runda #5 a Seriei 4 din Liga 3. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Saturday, 24 September 2022

CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, și FCSB 2, satelitul clubului patronat de Gigi Becali, s-au înfruntat în runda #5 a Seriei 4 din Liga 3. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1.

6 jucători de la prima echipă a FCSB-ului au început partida cu CS Dinamo din primul minut: Boboc, Dulca, Haruț, Dumiter, Nikolov și Omrani, ultimii doi fiind transferați de curând de către gruparea antrenată de Nicolae Dică. Acestora li se poate adăuga și Sorin Șerban, până nu demult o prezență constantă în lotul vicecampioanei. 

FCSB 2, victorie lejeră cu CS Dinamo

>

Dumiter, recent revenit după o accidentare, a reușit o „dublă” în ultimele 10 minute ale primei reprize, servit ideal de Vlad Tudor, fiul fostului arbitru Alexandru Tudor, și de Billel Omrani, care și-a creat în total 3 ocazii de gol în Ștefan cel Mare. 

Sub privirile tatălui său, aflat în tribune, Vlad Tudor a punctat în startul reprizei secunde, profitând de o respingere a portarului dinamovist.

Tabela a închis-o George Apostol în minutul 85, consemnând golul de onoare în dreptul lui CS Dinamo.

După această victorie, FCSB 2 a trecut peste CS Dinamo în clasament și a egalat liderul Real Bradu (10 puncte).

FINAL. CS Dinamo - FCSB 2 1-3

  • Au marcat: Apostol '85 / Dumiter '36, '45, Vl. Tudor '48

DESFĂȘURAREA LIVETEXT A MECIULUI

min. 85: GOL CS Dinamo! Apostol reduce din ecart pentru roș-albi. Înainte, gazdele au avut și o bară.

min. 56: Ocazie mare FCSB. Dumiter i-a pasat lui Omrani, care a făcut o piruetă și a tras la poartă, șut blocat.

min. 54: Ocazii mari ale dinamoviștilor, Ducan respinge două lovituri de cap. „Nu pot să cred! Nu vrea să intre!”, țipă Iftodi.

min. 48: GOL FCSB 2! Haruț execută foarte bine o lovitură liberă, portarul lui Dinamo respinge, dar Vlad Tudor e atent și împinge mingea în plasă. Fostul arbitru Alexandru Tudor e și el prezent în Ștefan cel Mare.

min. 45: GOL FCSB! La capătul unei faze legate a roș-albaștrilor, Omrani îl servește ideal pe Dumiter, care reușește „dubla” cu un șut plasat la vinclu.

min. 43: Ocazie mare pentru FCSB. Dulca șutează sub bară!

min. 36: GOL FCSB! Pasa lui Vlad Tudor îl lasă singur pe Dumiter cu portarul, iar fostul atacant de la Sepsi nu iartă: finalizare la colțul lung.

min. 26: Încă o șansă pentru Omrani. În urma unui corner, atacantul algerian reia periculos cu capul, minge blocată în ultimul moment de un adversar.

min. 21: Iftodi continuă războiul cu brigada de arbitraj: „I-a dat cu cotul acum! Nu se vede? Normal, doar galben...”. Face referire la un duel între Alex Iordănescu și Nikolov.

min. 20: Ocazie Omrani, șut de la 25 de metri peste poartă.

min. 10: Proteste vehemente ale dinamoviștilor în startul partidei. Daniel Iftodi, antrenorul „câinilor”, a izbucnit după o fază în careul advers: „Penalty clar acolo! Se vede de la 100 de metri. Sau nu aveți voie să dați?”.

min. 1: Dică și Mihai Stoica sunt prezenți la meci:

CS Dinamo: Mina - Gheorghe, Ghizdeanu, Savu, Fl. Lungu - Al. Iordănescu, Al. Burlacu, Tîrnăcop, Apostol - Dinu, Spînu
Antrenor: Daniel Iftodi

FCSB 2: Ducan - Boboc, Ciobanu, Haruț, Șerban - Dulca, Nikolov - Matei Tănasă, Dumiter, Omrani - Vl. Tudor 
Antrenor: Leo Strizu

Mircea Lucescu știe cum va ieși FCSB din criză: „Așa va reveni unde a fost”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.