Nationala

„Tricolorul” făcut praf în direct: „Inexistent, nota 4! N-a avut nicio realizare!”

+33 Foto
George Pușcaș, în plan îndepărtat, n-a prins cea mai inspirată zi la Helsinki / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2022

George Pușcaș nu scapă de critici pentru modul în care a tratat una dintre mariile ocazii ale României din finalul partidei cu Finlanda, încheiată 1-1. Invitat la GSP Live, Cristi Bud (37 de ani), ex-campion cu CFR Cluj, fost atacant important în prima ligă, nu l-a menajat sub nicio formă pe vârful „tricolorilor”.

În minutele de final ale partidei din finlanda, vârful lui Genoa a irosit un contraatac periculos al „tricolorilor”, încurcându-se în driblinguri la o fază pe care putea scrie gol. În poziție de 2 contra 1, Pușcaș a refuzat să deschidă jocul în lateral, spre Cordea, fiind deposedat de un fundaș finlandez după ce a încercat un dribling în plus.

Cristi Bud taxează egoismul lui Pușcaș: „Inexistent, nota 4! N-a avut nicio realizare”

>

„Pușcaș..inexistent, nu l-am văzut. Nota 4, pentru că trebuia să dea acea pasă simplă, de 10 metri. El era erou dacă o făcea, l-ar fi lăsat pe Cordea unu la unu cu portarul. Pușcaș era erou dacă dădea pasa, nu Cordea. Dar pentru faza respectivă…

N-a avut nicio realizare, n-a avut nimic. Putea să facă mult mai mult”, a declarat Cristi Bud, în studioul GSP Live, unde a analizat confruntarea de la Helsinki. 

Și eu zic tot nota 4! A primit câteva mingi în careu, niște centrări foarte bune, dar a fost static, nu a avut ritm. Putea să aducă un plus echipei, dar nu a făcut-o. 

- Victoraș Astafei, la GSP Live

4a primit Pușcaș și în caseta tehnică din Gazeta de azi

România, ultima în grupa de Liga Națiunilor. Suntem aproape de a retrograda în Liga C

În acest moment, echipa națională a României se află pe poziția a patra în grupa de Liga Națiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Bosnia și Muntenegru.

Sub comanda lui Edi Iordănescu, prima reprezentativă a adunat numai 4 puncte din 15 posibile, având și un golaveraj negativ: 2 goluri marcate și 7 primite.

Pentru ca România să nu retrogradeze în Liga C din Liga Națiunilor, elevii lui Edi Iordănescu sunt obligați să învingă Bosnia. Meciul are loc luni, de la ora 21:45, și este transmis pe Prima TV. De asemenea, partida poate fi urmărită și liveTEXT pe GSP.ro. O altă condiție pentru ca echipa națională să nu retrogradeze este aceea ca Finlanda să se încurce cu Muntenegru.

Cele mai tari imagini din confruntarea Finlanda - România, surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei

Citește și alte știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.