Altele

Triplă istorică pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș » Performanța uriașă realizată după ce au devenit campioane mondiale

+16 Foto
Ancuța Bodnar și Simona Radiș

Articol de Cristi Preda (foto)  —  duminică, 25 septembrie 2022

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au reușit o performanță incredibilă după ce au devenit campioane mondiale în proba de dublu feminin. 

Duminică, la Campionatul Mondial de canotaj de la Racice, Radiș și Bodnar au cucerit „aurul” după ce s-au impus categoric în finala cursei de dublu vâsle feminin cu timpul de 6:47.77, cu 3 secunde peste locul 2, ocupat de delegația Olandei. 

Acestea au reușit astfel o „triplă” senzațională. Simultan, româncele dețin titlul european, câștigat la Munchen în acest an, titlul olimpic, cucerit în 2021 la Tokyo, și titlul mondial, obținut la Racice. 

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, „reginele” probei de dublu vâsle feminin

Acest lucru arată supremația celor două românce în canotajul mondial, ele fiind neînvinse din 2019. 

„Acesta este primul nostru premiu la Mondiale. Suntem mulțumite de acest rezultat și vom căuta mai multe. A fost o cursă grea, Olanda era foarte aproape de noi”, a declarat Simona Radiș la finalul cursei. 

La finalul cursei, un alt moment superb a avut loc în momentul în care cele două românce urcau pe podim pentru premiere. Delegația noastră a surprins-o pe Ancuța Bodnar cu flori și tort, chiar de ziua ei de naștere, aceasta împlinind 24 de ani. 

Citește și alte știri din canotaj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.