Handbal

Concluziile lui Adi Vasile, după CSM București - Bietigheim: „Un meci de handbal adevărat!”

+25 Foto
Adi Vasile, la finalul meciului CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan

Articol de Costi Prună  —  Sunday, 25 September 2022

Adrian Vasile, 39 de ani, antrenorul lui CSM București, își felicită elevele pentru egalul scos în fața lui Bietigheim, scor 28-28, în cel de-al treilea meci din Liga Campionilor la handbal feminin, disputat astăzi în Sala Polivalentă. 

Tehnicianul e mulțumit că „tigroaicele” au strâns rândurile pentru a obține un egal, deși erau conduse la două goluri în ultimul minut. Adi Vasile a subliniat, totuși, și erorile comise pe durata primei reprize, una controlată de nemțoaice, care au intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, 16-13.

Concluziile lui Adi Vasile după remiza dramatică din Sala Polivalentă: „Am înlănțuit prea multe greșeli și ratări în prima repriză”

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci frumos, echilibrat, ce a pus față în față două echipe care se provoacă una pe alta foarte bine. Trebuie să recunosc că Bietigheim e o echipă foarte, foarte bună, unde se văd foarte bine relațiile de joc. Chiar mi-a făcut plăcere, a fost un meci de handbal adevărat!

Mă bucură caracterul de care am dat dovadă în final pentru a reveni. Sunt bucuros de rezultat, e foarte importantă maturitatea cu care am reușit să gestionăm un final în care putea câștiga oricare dintre echipe. Cred că în prima repriză am avut un moment în care am înlănțuit prea multe greșeli tehnice, dar și ratări, iar asta i-a permis lui Bietigheim să se distanțeze. N-am început la fel de bine partida cum am făcut-o în ultimele două meciuri.

Pe de altă parte, mă bucură foarte mult caracterul nostru. Am rămas concentrați și am putut reveni în acest meci, sunt mândru de fete. E echilibru. Am avut niște parade importante, apoi a venit rândul lor să aibă unele parade importante. Cred că întreg meciul a stat în zodia echilibrului. Mulțumesc sălii, a pus constant presiune pe adversare, iar asta ne-a ajutat să revenim”, a transmis Adi Vasile la finalul partidei. 

Clasamentul actualizat din grupa CSM-ului: „tigroaicele” sunt pe locul 3

FOTO / Cele mai tari imagini ale confruntării CSM București - Bietigheim 28-28

+25 Foto
CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.