Campionate

Greșeală fatală » Televiziunea l-a concediat pe fostul star al lui Ajax, Bayern și AC Milan

Brian Laudrup / Sursă foto: instagram.com/brianlaudrupofficial/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 septembrie 2022

Brian Laudrup, 53 de ani, campion european cu Danemarca în 1992, a fost dat afară de televiziunea la care lucra. 

Campion european cu vikingii în urmă cu trei decenii, Laudrup era analistul-vedetă al postului TV2 la meciurile naționalei. Urma să comenteze inclusiv Mondialul din Qatar. Dar el a promovat turismul în Dubai într-un clip publicitar, fără a anunța federația de la Copenhaga, și a fost concediat.

Laudrup a fost dat afară de televiziune

Brian, fratele lui Michael Laudrup, a participat la filmarea unui videoclip comercial pentru „Visit Dubai”, oficiul de turism din Emiratele Arabe Unite.

Decizia danezilor ar avea legătură, se pare, și cu problemele delicate existente în acest moment în zona arabă, mai exact cele legate de respectarea drepturilor omului și a regulilor de prezervare a mediului, scriu francezii de la L'Equipe

Subiectele au fost în centrul atenției opiniei publice din Danemarca, nordicii fiind dezamăgiți că Laudrup s-a asociat cu promovarea zonelor respective.

Brian Laudrup a fost una dintre vedetele fotbalului european în anii '80-'90, reprezentând Danemarca la un Mondial ('98) și două Europene ('88, '96). În tricoul naționalei a strâns 21 de goluri în 82 de partide, iar în CV și-a trecut echipe precum Bayern Munchen, Fiorentina, Milan, Chelsea sau Ajax.

Brian Laudrup a fost una dintre vedetele fotbalului european în anii '80-'90 / foto: Guliver/Getty Images

100 de goluria marcat Brian Laudrup la echipele de club (415 meciuri); 82 de selecții și 21 de reușite la naționala daneză

13 trofeea cucerit Laudrup în carieră, inclusiv două cu selecționata daneză: titlul european (1992) și Cupa Confederațiilor (1995)

VIDEO Brian Laudrup, în acțiune în tricoul lui Rangers

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.