Nationala

Ganea vine cu o altă variantă despre motivul bătăii cu Stelea de la „națională”: „Lucrurile au stat altfel”

Ionel Ganea și Bogdan Stelea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2022

Ionel Ganea (49 de ani), fostul atacant al României, a oferit propria variantă legată de bătaia cu Bogdan Stelea (54 de ani) din cantonamentul „naționalei”, din urmă cu două decenii.

  • CONTEXT: Ionel Ganea și Bogdan Stelea s-au intersectat la echipa națională între 1999 și 2005. În mandatul de selecționer al lui Ladislau Boloni, 2000-2001, între cei doi fotbaliști a avut loc un moment violent într-un cantonament

Declarațiile lui Ganea vin după ce Stelea a rememorat recent incidentul violent. Fostul atacant s-a declarat surprins de faptul că „Arnold” a decis să povestească ce s-a întâmplat abia acum.

Ionel Ganea a vorbit despre bătaia cu Bogdan Stelea din cantonamentul României

„Nu înțeleg, vii după 25 de ani și spui asta. Lucrurile nu au stat așa, au stat altfel. Înainte de incident a mai fost ceva, mi-a venit cu piciorul în piept și nu am zis nimic. Apoi a venit și a sărit pe piciorul meu, din lateral.

A făcut intenționat și de acolo au degenarat lucrurile. A venit apoi amenda, nota de plată. Nu au rămas tensionate relațiile. Trebuia să povestească atunci, nu acum. Totul a plecat de la ce a zis Prunea, care nici nu era pe acolo”, a declarat Ionel Ganea la Pro Arena.

Bogdan Stelea: „El mi-a dat mai bine, eu nu l-am prins ca lumea”

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un «animal», nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura...eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a spus Stelea, conform Orange Sport.

VIDEO. Moment tensionat între Boloni și Ionel Ganea. Viorel Hexan: „I-a spus că nu mai urcă în autocar”

>

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.