Liga 1

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică: „Știi deviza mea” » Ce spune despre viitorul antrenorului de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că Billel Omrani (29 de ani), cel mai nou transfer al roș-albaștrilor, va juca în meciul cu FC Argeș, din etapa a 12-a, din 2 octombrie.

După ce a jucat pentru FCSB 2, în victoria cu CS Dinamo (3-1), Omrani va debuta la prima echipă în meciul cu FC Argeș, urmând ca Nicolae Dică să schimbe sistemul.

Gigi Becali: „Omrani va juca în meciul cu FC Argeș”

„Pe Omrani îl aștept din primul meci. O să-l vedeți pe teren. Trebuie să joace Compagno cu Omrani. Știți deviza mea. Jucătorii valoroși trebuie să fie pe teren. Antrenorul trebuie să-i așeze. Dică spunea că ar vrea să joace 4-4-2. Am zis să nu mă întrebe pe mine, că eu nu mă pricep”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Sunt pe la 80% din potențialul meu. Îmi place de antrenor, și lui îi place de mine, și colegii îmi plac, m-au ajutat să mă adaptez. Eu vreau să câștig titlul, acesta e obiectivul meu.

- Billel Omrani

Gigi Becali îl susține pe Nicolae Dică

Întrebat dacă viitorul lui Nicolae Dică depinde de următoarele meciuri, Gigi Becali a fost categoric.

„Eu vorbesc cu dacă și parcă? Dacă Putin dă bomba atomică, mai rămâne Dică? Dacă dau și americanii, mai rămâne Dică? Ce sunt întrebările astea? V-am zis că nu se pune problema! Nu mai puneți întrebări cu dacă!

Din moment ce faci calcule pentru play-off, înseamnă că ai o teamă că l-ai putea rata. Avem două meciuri în minus, iar acum vom juca cu Argeș, Petrolul și Sepsi. 

Sunt echipele de deasupra noastră. În decembrie, când vom juca restanțele, vom fi pe locul 6. Petrolul nu poate rezista pe loc de play-off, dar pe Hermannstadt nu poate fi ajunsă. E distanța mare”.

VIDEO Omrani după amicalul cu CS Dinamo: „Fizic mă simt bine, meciul a fost bun pentru moral. Sunt undeva la 80%”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.