Altele

Anunțul momentului în SUA: Rihanna va face spectacol la pauza Super Bowl

+16 Foto
Rihanna/ foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2022

Celebra cântăreață Rihanna (34 de ani) va face spectacol la pauza Super Bowl din 2023. Finala campionatului de fotbal american va fi pe 12 februarie.

Anunțul oficial a fost făcut de NFL. Rihanna va cânta în premieră la pauza Super Bowl, pe stadionul „Farm Stadium”, din Glendale, Arizona. Arena are 63.400 de locuri.

Rihanna va cânta la pauza Super Bowl 2023

„Rihanna e un talent al generației sale, care și-a început cariera de jos. De-a lungul timpului, ea a trecut peste numeroase obstacole, apărute la fiecare colț. Este o persoană născută în micuța insulă Barbados, care a devenit una dintre cele mai proeminente artiste din toate timpurile. 

De asemenea, are realizări și în lumea afacerilor și cea a entertainment-ului”, a declarat Jay-Z, celebrul cântăreț, șeful firmei care se ocupă de spectacolele muzicale de la pauza Super Bowl. 

„Rihanna este o artistă care apare la o generație. Ea reprezintă o forță culturală datorită carierei sale. Abia așteptăm să colaborăm cu ea și să aducem fanilor un nou spectacol pe cinste fanilor”, a spus și Seth Dudowsky, șeful departamentului „Muzică” din cadrul NFL.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.