Altele

Elisabeta Lipă, pressing la Eduard Novak, la sosirea de la Mondialul de Canotaj: „Domnule ministru, sper să nu uitați ce ne-ați promis!”

+39 Foto
Imagini de azi de la sosirea delegației României de la Mondialul de Canotaj

Articol de Raed Krishan (foto)  —  luni, 26 septembrie 2022

Elisabeta Lipă, președinta Federației Române de Canotaj, a oferit mai multe declarații la sosirea în țară din Cehia, acolo unde lotul „tricolor” a obținut 4 medalii de aur la Campionatul Mondial.

După rezultatele de excepție de la Mondialul din Cehia, delegația României s-a întors în țară. Elisabeta Lipă i-a felicitat pe campioni și a avut un mesaj pentru Eduard Novak, ministrul Sportului. 

Elisabeta Lipă, mesaj pentru Eduard Novak

„Domnule ministru, sper să nu uitați promisiunea că vom avea tot sprijinul d-voastră. Articulez apăsat: tot sprijinul. Nu mi-aș fi dorit să îmi aduc aminte de Londra (n.r. - Jocurile Olimpice din 2012), pentru că e amintire tristă, dar a fost un imbold să nu mă las. Nu am putut să accept un insucces, nu mă caracterizează.

Pot spune că sunt un președinte extrem de fericit. Acești copii au scris istorie. Istorie pe care am putut să o scriu și eu, în 1987.

Vă mulțumesc pentru felul în care ați abordat tot, de la campioni la cei care nu au prins podiumul mondial. Sunt convinsă că următoarele campionate vor arăta altfel. Le-am promis că nimeni nu va mai veni nemedaliat de la următoarele campionate mondiale”, a declarat Elisabeta Lipă la sosirea în România.

România, pe locul 3 în clasamentul pe medalii de aur

Români a ocupat locul 3 la finalul competiție din Cehia în clasamentul pe medalii. Delegația „tricoloră” s-a întors în țară cu 4 medalii de aur, fiind depășită de Marea Britanie și Italia

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.