Nationala

„Ar trebui să continue Edi Iordănescu la națională?” » Răspuns fără echivoc al lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2022

România a obținut o victorie de orgoliu în fața Bosniei, scor 4-1, dar a încheiat pe ultimul loc grupa și a retrogradat un nivel în Liga Națiunilor, în Divizia C! Mircea Lucescu (77 de ani), antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a vorbit despre situația selecționerului României, Edi Iordănescu.

În ciuda retrogradării în divizia C, Mircea Lucescu este de părere că Edi Iordănescu trebuie să continue pe banca naționalei României.

Mircea Lucescu: „Edi să rămână! Ce să facă, să o ia altul de la capăt?”

„Prea târziu, în grupa asta, prea târziu am prins curaj în grupă. Până la 1-0, se vedea că echipa are nevoie de gol. Bosniacii au dominat destul de categoric. După gol, au avut încredere, au creat ocazii. 

Nu e totuși o competiție atât de importantă, e folosită de toate echipele pentru jucătorii tineri și formarea unei echipe competitive pentru Campionatul European sau Mondial. 

Da sigur (n.r. - că trebuie să rămână Edi Iordănescu), păi ce să facă, să o ia de la capăt altul? E un rezultat bun, chiar dacă bosniacii erau deja câștigători de grupă. Poate că nu avea o asemenea importanță, dar dincolo de toate echipa națională are nevoie de rezultate”, a declarat Mircea Lucescu la finalul meciului.

VIDEO Andrei Burcă, după România -Bosnia 4-1: „Ne bucurăm pentru victorie, dar rămânem cu un gust amar”

>

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.