Nationala

Cel mai dur discurs, după retrogradarea din Liga Națiunilor: „Nu mi-a venit să cred când am citit. Vai de mama noastră!”

+23 Foto
România a obținut o victorie de orgoliu în fața Bosniei, scor 4-1, dar a încheiat pe ultimul loc grupa și a retrogradat un nivel în Liga Națiunilor. În direct la GSP Live, fostul internațional Gică Mihali (56 de ani) i-a criticat pe „tricolori”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2022

România a obținut o victorie de orgoliu în fața Bosniei, scor 4-1, dar a încheiat pe ultimul loc grupa și a retrogradat un nivel în Liga Națiunilor, în Divizia C! În direct la GSP Live, fostul internațional Gică Mihali (56 de ani) i-a criticat dur pe „tricolori”.

  • România a încheiat pe ultimul loc grupa 3 și a retrogradat în Liga C. În ediția următoare, „tricolorii” le vor avea printre posibilele adversare pe Luxemburg sau Insulele Feroe
  • Pentru prima dată în istoria naționalei, România a încheiat o grupă pe ultimul loc!

Gică Mihali, fost fotbalist cu 31 de selecții în prima reprezentativă a României și în prezent antrenor la Dunărea Călărași, a avut un șoc în momentul în care a auzit că vom fi în aceeași Ligă cu Luxemburg sau Insulele Feroe. 

VIDEO Gică Mihali, după România - Bosnia 4-1: „Nu avem jucători! Am ajuns să ne duelăm cu Luxemburg”

>

„Sunt puțin confuz la ora asta. Am citit acum, a postat cineva că de acum înainte vom juca cu Luxemburg și Feroe. Nu îmi vine să cred! Vai de mama noastră! Cum am putea noi să trecem peste Franța, peste Croația în preliminariile Euro 2024? Când noi nu trecem de Bosnia... 

Nu știu ce a decis Edi Iordănescu, dar am tot schimbat antrenorii. A plecat Contra, a plecat Rădoi... Nu cred că e o soluție să îi schimbăm la infinit. Să ne uităm la ce echipe joacă fotbaliștii noștri. Nu avem materie primă! Tot acolo am ajunge indiferent de selecționer”, a spus Gică Mihali la GSP Live. 

Gică Mihali, la GSP Live: „Poate sunt rău, dar eu nu am avut șansa asta”

Gică Mihali a mai avut un motiv de nemulțumire. Crede că acum se ajunge mult prea ușor la prima reprezentativă.  

„Nu că nu îmi place de jucătorul ăsta, Tudor Băluță. Dar a fost plecat 3 ani și a jucat două meciuri oficiale. Acum, revenit în țară, după trei meciuri, e chemat la națională. Copilul ăsta a fost plecat, a fost accidentat pe la Kiev, în Anglia. El nu a jucat! 

Poate sunt rău, dar eu nu am avut șansa asta. Eu jucam titular și am fost lăsat acasă pentru Mondialul din Franța. Acum joci 3 meciuri și ești chemat la națională”, a concluzionat Mihali. 

Clasamentul final în grupa României din Liga Națiunilor

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

VIDEO Andrei Burcă: „Ne bucurăm pentru victorie, dar rămânem cu un gust amar”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.