Nationala

Ilie Dumitrescu, reacție categorică cu privire la posibila plecare a lui Edi Iordănescu de la „națională”: „Asta trebuie să facem”

foto: Raed Krishan/GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2022

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a analizat meciul României cu Bosnia, scor 4-1, și a vorbit despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca „naționalei”.

  • România a încheiat pe ultimul loc grupa 3 și a retrogradat în Liga C. În ediția următoare, „tricolorii” le vor avea printre posibilele adversare pe Luxemburg sau Insulele Feroe
  • Pentru prima dată în istoria naționalei, România a încheiat o grupă preliminară pe ultimul loc!

Deși a câștigat la scor cu bosniacii, „tricolorii” au terminat grupa de Nations League pe ultimul loc și au retrogradat în Liga C. Cu toate acestea, Ilie Dumitrescu e de părere că Edi Iordănescu trebuie să continue pe banca naționalei României.

Ilie Dumitrescu: „Ar trebui să mergem pe continuitate”

„N-ar trebui să dezvoltăm un subiect pe schimbarea antrenorului, ar trebui să mergem pe continuitate, s-au văzut lucruri pozitive în ultimele două meciuri.

Cred că se va forma un nucleu, cam asta e aria de selecție, ar mai fi Mihăilă, Mitriță, Ivan, Maxim și Ianis Hagi, deci patru-cinci jucători în plus. Trebuie să mergem pe continuitate, s-a conturat deja ceva acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reacția lui Edi Iordănescu cu privire la viitorul pe banca României

Întrebat dacă elevii lui l-au convins să rămână pe banca naționalei, Edi Iordănescu a spus că în scurt timp urmează o discuție decisivă cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

„În primul rând, e corect să avem o discuție cu oamenii din conducerea Federației. Mi-au oferit toate condițiile, sunt deschiși dialogului. De mâine o să vedem ce facem”, a spus Edi Iordănescu la Prima TV.

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

VIDEO. Florin Gardoș: „Variantele pentru a-l înlocui pe Edward Iordănescu sunt foarte puține”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.