Stranieri

Rangers se teme să nu-l piardă pe Ianis Hagi

Ianis Hagi/ foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2022

Ianis Hagi (23 de ani) mai are un an și jumătate de contract cu Rangers, iar scoțienii se tem că ar putea atarge interesul altor cluburi în ianuarie. 

Hagi nu a mai jucat din ianuarie, când a suferit o accidentare gravă într-un meci cu Stirling. În iarnă va intra în ultimul an și jumătate de contract cu Rangers, la fel ca alți jucători importanți de la Rangers, precum Kent și Morelos.

Scoțienii se tem că Hagi ar putea pleca de la Rangers

Jurnaliștii scoțieni au scos în evidență importanța celor 3. Britanicii notează că Rangers se teme că Ianis Hagi, Morelos și Kent vor deveni nume interesante pe piața transferurilor în ianuarie, când vor intra în ultimul an și jumătate de contract.

„Lotul lui Rangers are nevoie de o regenerare, cu mai mulți jucători care intră în ultimul an de contract în vara viitoare. Clubul se teme că 3 jucători importanți vor intra în ultimul an: Ianis Hagi, Morelos și Ryan Kent. Acest trio va atrage cu siguranță interes în ianuarie. 

Hagi lipsește deja de foarte mult timp. Creativitatea, versatilitatea și talentul său cu mingea la picior sunt regretate de Rangers”, au scris cei de la The Scotsman.

Ianis Hagi nu va juca în acest an, el fiind așteptat să revină în iarnă pe teren.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.